čtvrtek 15. října 2015

Letňany aquapark

AQUACENTRUM LETŇANY LAGOON. Poprvé jsme navštívili bazén v Letňanech. Aquaparky a zábavní parky. Pro radost z vody: hurá do aquaparku v Letňanech. Voucher nelze uplatnit v časech ranního plavání: Po 6.

Lagoon Letňany , Praha - Letňany. V době svátků či prázdnin se časy ranního plavání mohou. Provozujeme aquaparku s fitness centrem, saunou, soláriem a sálem pro aerobic.


K dispozici je finská sauna, whirpool se slanou vodou a parní kabina i. Zjistěte si před nákupem vše, co potřebujete. Sprchy tečou jen pár vteřin, pořád to člověk musí mačkat. V areálu je dále fitnes, aerobik, spining, finská sauna. V pražských Letňanech na váš čekají 25metrový plavecký bazén se šesti drahami a atrakcemi, jako jsou boční masážní trysky, dnové masážní rošty a .

Provoz aquaparku s nabídkou využití fitness, solária a saun. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Tupolevova 66 Praha, Letňany. Hala nabízí krytý 25m bazén se šesti dráhami, kde dráhy jsou trvale určeny pro kondiční plavání.


Ve velkém bazénu jsou umístěny boční masážní trysky, . Vítek, Ríša a Gábina pod vodou i nad vodou 15. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. Areálu dominuje metrů dlouhý plavecký bazén.


Autobusová zastávka v blízkosti domu cca metrů, velmi dobré spojení na Metro „C“ - Letňany (zastávky). Laguna je v provozu od r. Krytý plavecký bazén je opatřen bezbariérovým přístupem. O čistptu vody se starají.


Praha Letňany - aquapark s názvem LAGOON. Tento aquapark se nachází těsně vedle obchodního domu Tesco. There are two swimming pools (including one for kids), a whirlpool, a tube-slide, a relaxation area with saunas and a fitness center at the .

V nejzábavnějším aquaparku ve střední Evropě. SO – NE bazén i aquapark – hod. Chodíme do Letňan do toho aquaparku. Je to tam na můj vkus dost malé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky