úterý 20. října 2015

Žlutý top

Estera s elegantní ozdobnou šňůrkou. Zpevňující podšívka v oblasti poprsí. S kulatým výstřihem pro zdůraznění ženské siluety.


Typ: elastický top bez rukávů s vnitřní dvojitou vrstvou. Materiál: viskóza, elastan. To jste si možná s Dorothy.

Milý zákazníci nakupujete přes internet, proto prosím je velice důležité měřit, při nejasnostech pište na: shop. Inzerát Žlutý top s přezkami - M. Hlavní město Praha, cena 90Kč, od the. Popis: Předměty posílám okamžitě po přijetí platby: . Top je vyroben z polyesteru , bavlny.


Jedinečný kousek pro jedinečnou ženu. Působivý top má kratší střih, tříčtvrteční rukávy jsou doplněny volány a vzadu na Vás čeká překvapení v podobě . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Dámský sexy top s řetízkem.

Přivítejte slunečné dny v novém kousku, jakým je tento žlutý top v zavinovacím designu, s ramenními průstřihy a uzlem v boku! Top má krátké zvonové rukávy a. Ležérní elegance, plná vzdušnosti a pohodlí! Prodám - ŽLUTÝ TOP S PODŠÍVKOU vel.


Srdce, Mačkaný, Leštění ohněmSrdce, Mačkaný, Leštění ohněm. E-bazar letního oblečení skončil. Nové zboží už neposílejte.


Děkujeme za přízeň a těšíme se na skvosty z vašeho šatníku zase za rok. Kód: 2 DPH: 0rol Nákup po: 2Kč Cena bez . Maminky vědí, že Žlutý top na zavazování stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Dětský koberec FUNKY TOP TIG zvířátka – žlutý Dětské koberce z kolekce FUNKY TOP jsou ideálním doplňkem do každého dětského pokoje. Bavlněné ložní povlečení TOP Q Motýl žlutý. Kupte si Žlutý top s krátkými rukávy z ponte Boden na Next Česká republika. K dispozici je mezinárodní doručení a vrácení zboží.


Společenský top s rukávy, projmutý střih, u krku bohatě zdobený perličkami a korálky, zapínání na zádech na zip. Original Marines - NENOŠENÝ, NEPRANÝ, NOVÝ POUZE AKTIVNĚ ODSTŘIŽENA VISAČKA, ALE VŠECHNY VNITŘNÍ ŠTÍTKY .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky