pátek 30. října 2015

Poštovní schránka kovaná

Kovaná poštovní a dopisní schránka. Kvalitní a jednoduchá montáž. Nakupujte online za dobrou cenu.


Poštovní schránka kovaná JM . Na této stránce naleznete několik typů kovaných poštovních schránek.

Kované poštovní schránky né na rohu ulice! Na brance, na noze, na vyzděném pilíři, jako klasická schránka, vhoz či tubus. V tom případě by i vaše poštovní schránka měla vynikat mezi ostatními. Velmi zajímavé jsou třeba kované poštovní schránky.


Perfektně ladí s kovanými vraty, . Nerezová poštovní schránka s designem zděné hradby. Umělecké kovářství Vytopil - zajišťujeme výrobu a prodej polotovarů, kované brány a branky, ploty, schodišťové a balkonové zabradlí, .

Pokud máte u domu kovaná vrata, plot či branku, poštovní schránky s tradičním . Schránka na dopisy, Schránka na noviny, dopisní schránka. Zároveň jde o praktický kousek užitného umění,. Je řešená tak, aby byla manipulativně pohodlná jak pro poštovního doručovatele, tak pro . Máme pro Vás kvalitní poštovní schránky nerezové, kované a domovní různých designů velikostí a provedení. Nabízené poštovní schránky jsou určeny pro . Umělecký kovář Miloš Daňhel provádí veškeré kovářské a zámečnické práce.


Vhoz i výběr je zepředu, š: 260mm, v: 275mm, hl: 100mm. Také si můžete z naší nabídky vybrat poštovní boxy,. Povrch: černá - patina měď.


KOVANÝ DESIGN máme skladem k okamžitému dodání. Vybírejte z bohatého sortimentu POŠTOVNÍ SCHRÁNKY za nejlepší ceny! Dopisní schránka v podobě kované plastiky. Je tvořena dvěma pažemi, jež vystupují z plechové plotny a drží tělo schránky , které na sobě nese zlatý reliéfový . Zámečnictví Kareco nabízí trezory, klíče, bezpečnostní klíče, poštovní schránky , bezpečnostní kování a další.


Domovní poštovní schránky jsou základním vybavením každého domu, a proto by neměly chybět ani vám, nabízíme je v různých provedeních.

Naleznete u nás schránky . Barva: Bílá v obchodě KOVÁNÍ -KLIKY. Nabízíme poštovní schránky nerez vhodné pro každý dům, určitě si v naší nabídce vyberete. Prodáváme poštovní a dopisní schránky , ať už nerezové, kovové, prosklené či plastové, se zadním vhozem, k zazdění, do sestav. Zámek do poštovní schránky EBAS EURO LOCK. Krásná poštovní schránka okouzlí nejenom vás, ale především vaše sousedy!


Máme na výběr moderní i klasické tvary.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky