úterý 20. října 2015

Montáž okapů návod

Video návod montáže okapního a okapového systému zdarma ke shlédnutí. Jednu z chyb špatné instalace okapu můžete vidět na obrázku. Bez okapu by byl život domu těžký. Když je okap prorezlý, nebo jinak nefunkční, velmi často začnou stěny domu vlhnout.


Hledáte montážní návod k okapovému systému?

Zde naleznete výčet technických informací a montážních návodů na okapové systémy od . Správná montáž okapů , žlabových háků, svodů a dalšího okapního příslušenství. Důležité detaily spojování okapů , správné umístění kotlíku na žlab. Samotná montáž začíná upevněním žlabových háků. Pro zjednodušení a správné vyspádování žlabu doporučujeme na hácích označit tužkou místo ohybu. Jednoduchost a rychlost montáže okapů Lindab Rainline tkví v tom, že jde o stavebnicový systém, na který nepotřebujete žádné speciální nářadí.


Videonahrávku celé montáže najdete v sekci ke stažení. Pro ukázku montáže , jsme zvolili okapový systém s označením RainLine od společnosti LINDAB.

Výrobce na svých webových stránkách uvádí, . Chcete si na domě namontovat okapy sami ale nevíte jak na to? Podívejte se na tento praktický videonávod. Okapový systém SATJAM Niagara disponuje. Zjednodušeným návodem může být i schéma.


Při montáži žlabu je nutné zajistit dostatečný spád tak, aby. Návody na montáž , technické listy, certifikáty, atesty, záruční listy a zkušební protokoly si vyžádejte u. Návod na skladování a instalaci okapů a svodů MARLEY. Materiálem pro výrobu okapových systémů LindabRainline je vysoce kvalitní . Okapy a okapové systémy: návod na montáž krok za krokem. Dovozce: Gutta ČR - Praha spol.


Instalace okapového systému GMT . Základem správného fungování plastových okapů je správná montáž. Návod pro montáž plastových okapů MARLEY. Pokyny popsané v tomto návodu musí být bezpodmínečně dodrženy.


V opačném případě zaniká jakýkoliv.

Plastové okapy Plastmo při montáži nevyžadují speciální nástroje, montáž okapů je rychlá a jednoduchá. K tomu jsme připravili obrazové návody krok po kroku . Technické podmínky skladování. Zboží musí být skladováno v souladu s obecnými předpisy o požární. Vybírejte plechové střešní. Není to nic víc než neznalost daného oboru a montážních postupů.


Malý, místy žádný přesah okapové části střechy do střešního žlabu, viz obrázek 1. Zde najdete montážní informace některých našich artiklů odvodnění střech. V sekci Download jsou Vám jako PDF k dispozici další montážní návody. Dostatečné odvětrání střešního pláště u okapu , v ploše a hřebeni doporučujeme provést. Provedení ostatních detailů a montáž doplňků min.


Montáž objímky Zambelli na cihlovou zeď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky