pondělí 26. října 2015

Hecht 5484 sxe

Stroj, vybavený mnoha moderními prvky, nemusí být drahý. Jakmile se sekáním zahřeje a vysypu koš, už jde jen velmi obtížně nastartovat. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Test: Testy výrobků, rady pro výběr, upozornění na nebezpečné výrobky, řešení problémů spotřebitelů a ještě víc. Objektivně, nezávisle, bez reklam.

In diesem Video zeigen wir die einzelnen Funktionen und Besonderheiten des Benzin Rasenmähers. BENZÍNOVÁ KOSAČKA S POJAZDOM. Benzínová kosačka s elektrickým štartérom. Pojazd pomocou variátora - rýchlosti pojazdu. Motor Hecht OHV 1cm rýchlosti pojazdu.


Motorová sekačka s pojezdem, ocelové šasi. Poháněna - taktním HECHT motorem.

Tato sekačka vychází svou základní konstrukcí z osvědčeného modelu HECHT 5SWE, pro větší . Hmotnosť 3kg, doporučená max. Electric starting with key. Elektromos, benzines Fűnyíró vásárlás olcsón, Fűnyíró AKCIÓ!


Wechseln Sie jetzt Ihr Rasenmähermesser! Plynule nastaviteľná rýchlosť. Osobní odběr na pobočkách. Add to list Buy from e-shop. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.


Výkon HP, rychlosti pojezdu. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Viac produktov značky HECHT. Náhradní nůž s lepším sběracím efektem cm. Speciální nůž pro zahradní sekačky pro snadnější sběr mokré trávy.


HECHT OHV motorral van felszerelve, 1cmhengerűrtartalommal, ami. Nauja Elektrinis Starteris !

Variklis: benzininis OHV, 4-taktis. Baterija: V DC, Ah Elektrinis paleidimas:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky