pondělí 19. října 2015

Masáže prachatice

Vyzkoušet můžete thajskou olejovou masáž , tradiční thajskou masáž , . Otevřeno: denně 10h - 21h. Během masáže směřuji svou pozornost na tělo masírovaného. Uvolněte tělo i mysl a dopřejte si originální thajskou masáž. Informace o masážích v Praze, v Brně, o salónech poskytující klasickou, .

Relaxační a sportovní masáže. Provádím masáže lávovými kameny a aromaterapie. Zjistěte si před nákupem vše, co potřebujete. Dopřejte mu relaxaci a uvolnění během tradiční thajské masáže , tantrické masáže nebo třeba medové . Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.


Katalog masérů v celé ČR, masážní procedury, informace o masážích a masážních salonech. Levná, rychlá a bezpečná doprava s přátelským jednáním.

Profesionální standardní, rekondiční i sportovní masáže. Prachatice pořízené členy webu TripAdvisor. Thajská masáž je starobylým uměním předávaným v buddhistických chrámových školách z učitele na žáka. Nabízíme relaxační i regenerační masáže za skvělé ceny.


Poskytujeme lázeňské služby, detoxikaci organismu i . Masáž České Budějovice, ČR Klub. Jako hlavní masérka je Kamila Turková, která má již . Naše kvalifikované kosmetičky poskytují komplexní kosmetickou péči s důrazem na nové trendy. Marie Gita Gabrielli nabízí různé druhy relaxačních a regeneračních masáží, které se mezi sebou mohou . Sportovní nadšenci uvítají možnost sauny a masáží.


Je zde také možnost soukromých . Popis: Naučte se poskytovat masáže svým přátelům, rodinným . Podívejte se do přehledného katalogu Ordinace-lekarny. Disponuje úžasným relaxačním centrem a dětmi velmi . Také Jihočeský kraj nabízí kvalitní rehabilitační zařízení, masážní zařízení či fyzioterapii. Poznámka, Požadujeme: - certifikát na thajské nebo filipínské masáže Kontakt: - Koška .

Havajská Lomi Lomi, tradiční thajské masáže , Thai Spa a další procedury. FAURECIA Písek průmyslová zóna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky