čtvrtek 15. října 2015

Kemp jezero ostrožská nová ves

Jezero , Koupání zdarma, Pláž. Hledáte ubytování v kempu ? Kemp a penzion Slovácký dvůr. Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského . Uherském Brodě- vzdálenost 2O km,v .

Všechny kempy Ostrozska nova ves - autokempy, chatky, ubytování. Rozsáhlá jezera , která zde vznikla těžbou štěrkopísku jsou právem . Ubytování je možné buď v penzionu v podkroví . Celý prostor kempu je pokryt internetovým signálem WIFI. Nabídka ubytování ve čtyřlůžkových . Zastavujeme u obrovského kempu , z této strany je vše oplocené.


V hotelu je restaurace, která podává českou . Ostrožská jezera vznikla zatopením štěrkopískových lomů.

Possibility to place company-owned or . Koupaliště, písčitý břeh, travnatá pláž. Volejbal, fotbal, občerstvení, restaurace, velká skluzavka. Velmi známá jsou těžební štěrková jezera , kde je koupaliště, každoročně. Pro návštěvníky slovácké obce je připraven autokemp , ubytování v hotelích, . Ostrožské Nové Vsi jsou známá jako „Štěrk“ nebo „ Slovácké moře“.


V blízkosti obce se nachází těžební jezera , protéká jí potok Petříkovec, do něhož se vlévá Chylický. V obci se nachází tenisové kurty, golfové hřiště a moderní kemp. Malebné Sirnaté lázně se stoletou tradicí v srdci Moravského Slovácka jsou zasazeny do rozsáhlého lázeňského lesoparku. Lázeňská léčba pohybového . Nově otevřený kemp po kompletní rekonstrukci.


Celková kapacita ubytování v penzionu je lůžek. Autokemp leží v údolí řeky Moravy obklopen pohořím Chřiby a Bílé Karpaty. V areálu kempu je velký prostor pro . Exteriér a výhled: Výhled na jezero , Výhled do zahrady, Terasa.


Letní areál, to jsou štěrková jezera , přírodní koupaliště, půjčovna loděk, rekreace,.

Můžete si vybrat mezi kamenitou, travnatou či písčitou pláží, přičemž všechny .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky