čtvrtek 22. října 2015

Zahradní obrubník plastový

Plastový obrubník zabraňuje zarůstání trávy, ideální pro oddělení trávníku od záhonu. Horní hrana je vhodná pro různé dráty, elektrické kabely, LED světla apod. Hledáte obrubnik plastovy ? Aldo zahradní palisáda m, hnědý. Obrubníky si instalují velmi snadno a rychle.


Hobby zahradní obrubníky ( plastový obrubník) využijete pro oddělení trávníků od okrasných záhonů, zpevněných cest, ale i pro ohraničení solitérů v zahradě.

Instaluje se pod rovinu terénu . Zahradní skrytý obrubník je. Používají se k ohraničení záhonů, trávníků, dlažeb i chodníků. Skryté obrubníky, minipalisády, plastové obrubníky za trvale nejnižší ceny.


Bezúdržbové plastové obrubníky jsou výrazně lehčí než klasické betonové, přesto betonový obrubník. Plastové obrubníky , zahradní , barva šedá nebo hnědá. Při zakoupení kusů obrubníku od jedné délky a barvy dostanete navíc jeden obrubník zdarma jako dárek.


Plastový záhonový chodník a lemovací obrubník jednou provždy na vaší zahrádce. Chodníky můžete bez obav zatěžovat libovolnou zahradní technikou a .

Barva: hnědá, zelená, černá. Popis: Dobrý den nabízím zahradní plastové obrubníky , slouží k . Díky němu bude vaše zahrada ještě hezčí. Plastový zahradní obrubník vztváří po stranách záhonového chodníku zvýšený okraj.


Neviditelný obrubník je plastový , trvanlivý, odolný a lehký, což usnadňuje jakoukoli manipulaci. Je ideálním řešením při oddělování dvou ploch v zahradě. Skrytý obrubník je ideální pro oddělení dvou různých povrchů. Skrytý zahradní obrubník o délce metrů značky DOMO.


Cena za běžný metr - 7Kč. Kvalitní plastový materiál, odolný vůči povětrnostním vlivům. Je rovněž opatřen čelními zámky. Vysoce kvalitní zahradní obrubník. Barvy: tmavě hnědá, tmavě zelená, terakota, světle zelená.


E-shop nářadí, řemeslnických potřeb Karlovy Vary a Plzeň. Velmi jednoduše a esteticky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky