pondělí 19. října 2015

Zabradlie na schody

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Predávame nerezové zábradlie stavebnicového systému, ktoré je určené pre betónové a montované schodiská, balkóny alebo balustrády. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


LESK - Výroba schodísk - samonosné schody , obklady betónových schodov, drevené a nerezové zábradlia. AKCIA - Doprava zdarma - platí pre celé Slovensko. Naša firma sa zaoberá zákazkovou výrobou : - Výroba nerezového zábradlia - Výroba nerezových brán a .

Keď je reč o bezpečnosti, nemožno zabudnúť na zábradlie. Bez zábradlia môžu zostať len schody postavené do maximálnej výšky cm. Zhotovíme akékoľvek zábradlia , stačí si vybrať: drevené zábradli, sklenené zábradlie , nerezové zábradlie , antikorové zábradlie , kované zábradlie.


Nechajte sa osloviť a vyberte si z nášho širokého sortimentu interiérové kované zábradlie - výnimočné schodiskové zábradlie do haly alebo zábradlie na schody. Hliníkové a skleněné certifikované, bezúdržbové zábradlí na terasy, balkóny a lodžie, schody. Postavíme pre vás schody do domu, zábradlie na schody alebo schodište v najvyššej kvalite s cenou, ktorá nezničí váš rozpočet. Zábradlí na schodiště A. Stolárstvo Paľuv Raslavice - Drevené schody , schodiská a zábradlie na mieru.


Prezrite si galériu realizovaných projektov.

Vnitřní i venkovní schody , zábradlí a schodiště do malých prostor. Nerezové zábradlie na schody vyrábame s výplňou tyčovou vodorovne alebo . Aj keď sa v mnohých dizajnérskych štúdiách čoraz častejšie objavujú schody bez zábradlia , zdôrazňujúce industriálny štýl interiéru, použitie takýchto schodov v . Navrhujeme a vyrábíme schody. Atypické dřevěné a kovové, kombinované i točité schodiště a zábradlí ze dřeva, skla i kovu pro interiér i exteriér. Moderné, dizajnové schodisko so stupňami kotvenými v skle, ktoré prechádza do zábradlia.


Sklo zároveň slúži ako zábrana pre otvor pod schodiskom. Návod pro BIM aplikaci Autodesk Revit LT, vhodného pro efektivní projektování pozemních staveb. Schody , dveře a zábradlí. Materiály sú dodávané v štandardných dĺžkach, ktoré sú potrebné prispôsobiť reálnej stavebnej situácii. Montáž madla si vyžaduje navŕtanie závitov.


Vyberte si své nerezové, skleněné nebo dřevěné zábradlí. Realizujeme schodiště a zábradlí na schody podle přání. Vyžádejte si nyní cenu zábradlí.


Intermonex fotogaléria kvalitných schodov, dobré schody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky