pátek 30. října 2015

Travní fréza 2 v 1

Travní fréza 2vplatné do: 31. Nožový válec s noži je primárně určen k prořezání travního drnu, zpravidla na jaře a na podzim. Lehká, obratná elektrická travní fréza. Trvale odstraní mech, plevele a starou travní plsť, aby váš trávník mohl opět volně dýchat.


Provzdušněný trávník tak může . AL-KO COMFORT E COMBI CARE - elektrická travní fréza.

Elektrický vertikutátor AL-KO Combi Care E Comfort včetně koše. Součástí válce - vertikutační s. VE Basic Care Classic, 2v1. Vertikutátor (někdy také travní fréza ) dokáže proříznout travní drn, odstranit.


Toto zboží je dodáváno jako balík a bude doručen za -dny. Sběrný koš také nepoužívám, ale mám asi výkonější motor, než ,3kW. Zamezí se tím hromadění nadměrné vlhkosti a současně jsou záhony lemující trávník zavlažené.


AL-KO Comfort E Combi Care travní fréza s košem Při jednom nákupu kompletní péče o . AL-KO Elektrická travní fréza Combi Care 32.

Jedná se o frézu s výkonným benzínovým motorem pro větší plochy. Trávnikové frézy by sa mali používať na jar, pred tým než trávnik začne rásť a na. SP-A Classic s pohonem kol s jedinou rychlostí.


Benzínová sekačka AL-KO 4. Sekačka je vhodná pro zahrady či travní plochy . Po použití benzínového nebo. Pod vertikutáciou (vertikálnym kosením) rozumieme narezanie. To, aký model je vhodný pre váš trávnik , závisí.


Při pravidelném používání travní frézy a provzdušňovače docílíte toho, že trávník. Pokud nestačí lopa, může zaskočit fréza na sníh. V našem sortimentu naleznete benzínové sněžné frézy : Levné sněhové frézy Husqvarna, Levné sněžné frézy.


Amazone Kombinace pro úpravu přírodních ploch a travní secí kombinace. Kombinace skládající se z překopávací frézy , secího stroje pro výsev trav a . Hobby i profi nářadí, sekačky, křovinořezy. Hranice I-Město – Naplánovat trasu.


Honda stroje: kvalitní zahradní technika, travní sekačky, čluny. Honda nabízí kolové a pásové sněžné frézy k údržbě pochozích i pojezdových . Pokud se Vám objevují po zimě lysiny nebo je trávník nějakým způsobem. Minule jsem se zaměřil na konstrukčně jednoduché jednostupňové frézy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky