středa 14. října 2015

Masáže litomyšl

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Rudolf Kosina, Petr Vopálka, Studio Ines,. Přijďte si vychutnat relaxační masáže. Archiv Podobné Ájurvéda- Litomyšl.


Zveme Vás do příjemného prostředí ájurvédských masáží. Nabízíme také dárkové poukazy.

Můžete vybrat z klasické masáže , baňkové masáže , masáže lávovými kameny, těhotenské masáže , a další. Masáž je součástí zdravého životního stylu. Zbavuje tělo únavy a bolesti, jež sebou přináší dnešní moderní doba. Její rozvoj zasahuje až do . Relaxace v srdci historického města Litomyšl.


BIORED PEEL - kombinace chemického peelingu a IPL. Máte povadlou pleť, kterou navíc „zdobí“ vrásky nebo .

Masáže ,klasické,relaxační,senzuální,bahenní procedury,čokoládová masáž se zábalem,parafinove zábaly, ultrazvuková špachtle-cisteni pleti,tělový peeling . Klasická thajská masáž Aromatherapy masáž Anti-stress masáž Masáž zad a šíje Masáž nohou Masáž pro těhotné Masáže pro páry Prodej masážních olejů . Hlavní kurz Masáží Na Dlani tvoří základní pilíř našeho úspěšného masérského know-how. Savitar - centrum regenerace a relaxace. Vyučuje ho leader Masérny Na Dlani – Jan Skura, . Poskytuji relaxační a sportovní masáže, kinesiotaping a baňkování pro širokou veřejnost. Také Litomyšl nabízí kvalitní rehabilitační zařízení, masážní zařízení či fyzioterapii.


Podívejte se do přehledného katalogu Rehabilitace. Příjemnou regeneraci si může každý dopřát v relaxační zóně – solná sauna s odpočinkovou terasou, hydromasážní vana, lymfatické masáže , klasické, sportovní . Příjemné prostory fitness centra s možností využití solária, masaží či armwrestlingu. Hotel Aplaus v Litomyšli nabízí luxusní ubytování ve dvoulůžkových pokojích a 2. Druhou nejčastější pak je reflexní masáž plosky nohy, velmi často je . Klasické thajské a relaxační masáže prováděné certifikovanými thajskými masérkami. Thai and relaxing massages.


Výpis objektů kategorie Masáže na území Litomyšl.

Hotel Dalibor: léta nepoužitlná - Na webu TripAdvisor naleznete recenzí cestovatelů, fotografii a výhodné nabídky pro Hotel Dalibor. Photo of Thai-Ko masáže - Litomyšl , Czech Republic. Hradozámecká noc na zámku v Litomyšli s Gurmánskými prohlídkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky