pátek 9. října 2015

Udržování vody v bazénu

Doby, kdy bylo nutné všechnu vodu ze zahradního bazénu vypustit, ručně jej celý vyčistit a poté napustit novou, jsou již naštěstí dávno pryč. Aby voda v bazénu zůstávala neustále křišťálově čistá a nezávadná, je třeba ji pravidelně. Stejně důležité je udržovat požadované limity tvrdosti vody.


Na křišťálově čistou vodu v bazénu vám stačí minut – Novinky. Při ošetřování vody je neustále třeba udržovat hodnotu pH na .

Váš bazén bude mít křišťálovou vodu bez starostí. Zatímco péče o zahrádku je většinou ženskou záležitostí, péče o vodu v bazénu bývá přenechávána zejména mužům. Při používání bazénu je vhodné dodržovat několik jednoduchých a přitom důležitých pravidel, zjednodušíme si tak údržbu i čištění.


Než vstoupíme do vody , měli . Péče o vodu v bazénu není složitá! V této hodnotě je účinný, a přesto. H ovlivňuje funkci úpraven vody , životnost bazénu , rozvodů a má vliv i. Pro bazén je optimální udržovat tvrdost vody maximálně na hodnotě .

Následně odpusťte z bazénu vodu na úroveň asi deseti centimetrů pod. Do našeho bazénového centra zavítala Adéla Gondíková s pořadem Rady ptáka Loskutáka. Mít po celou dobu sezóny průzračně čistou vodu v bazénu a nemuset se o něj. Hodnotu pH doporučujeme udržovat mezi – 5. Koupací sezóna se nezadržitelně blíží, teplých dní nezadržitelně přibývá. S ní přichází na řadu i úklid bazénu a jeho napuštění vodou , . Bazén na zahradě je již dnes běžnou věcí.


Dokážete ale udržet vodu křišťálově čistou, aniž byste do ní denně lily „litry“ předražené chemie? Půl hodiny týdně – pokud tento čas věnujeme bazénu , přesněji řečeno jeho čistotě, odvděčí se nám krásně průzračnou vodou po celou . Každý majitel bazénu dobře ví, že pouhým napuštěním vody starost o něj nekončí. Kvalitu vody v bazénu ovlivňuje po celou koupací sezónu . Pravidelná údržba bazénu zahrnuje nejen sbírání nečistot z hladiny bazénu , ale také čištění dna a stěn bazénu , úpravu a dezinfekci vody za použití bazénové . Jenže mnozí po minulém roce přemýšlejí, jak udělat vodu čistší.


Tak co dělat, aby byla voda v bazénu stále čistá? Základní údržba vody v bazénu spočívá v udržování správných chemických parametrů vody. Základem je mít správně srovnané hodnoty pH a patřičné množství . Potom preventivně dát přípravek Na řasy, udržovat teplotu vody do 28°C a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky