pátek 16. října 2015

Taburet pletený

Pletený taburet GOBI TYP krémová bavlna. Vyroben je z bavlny a polyesteru. Vyplňi jsou polystyrenové kuličky. Na Bianu si můžete vybrat ze stovek pufů.


Jsou to taburety nebo sedáky s pleteným nebo háčkovaným potahem. Vybírejte a nakupujte z desítek obchodů.

Zvládnou to hravě i úplné pletařské začátečníce a stačí na to jeden večer u televizních pořadů. Originální pletený taburet - puf Knitty je původem z Indie. Takže dárek pro kamarádku nebo do mladé domácnosti je . Nie je taburet ako taburet. Moderný kúsok v kvalitnej bavlne v krémovej farbe, to je pletený taburet GOBI.


Designové a elegantní taburety a pufy vás zaujmou moderním designem a. Pletené pufy vás zaujmou svým pravidelným žebrováním, které jim přidává na . Jsou obrovské, kulaté, barevné, stylové, sedací pletené taburety vyrobené ručně přímo pro BallDesign a pro vás. Sedacíi pletené pufy využijete nejen jako .

Materiál a prevedenie: bavlna, polystyrenová výplň, krémové prevedenie. Rozmery ŠxVxH: 50x40xcm. Moderní a stylový taburet je vyroben z bavlny v krémovém barevném provedení.


Inzerát Ručně pletený puf v okrese Bruntál, cena 850Kč, od Andrea na Sbazar. Nabízím orientální kožený marocký taburet -puf. Stylový taburet v moderním designu. Tento krásný přírodní taburet je ručně pletený z konopí s použitím tradičních technik řemeslníků z Rádžasthánu.


Výplň tvoří polystyrenové kuličky, . Konopí je velmi odolný a dlouhotrvající eko . Puf – taburet pletený chytovým patentem z dvojité příze DROPS Eskimo nebo jednoduché příze DROPS Polaris. Tento taburet dodá Vašemu interiéru zajímavý barevný akcent a nádech orientu. Pokud se rozhodnete ho využít jako květinový stolek i. Nádherný ručně pletený puf Melon skvělý designový doplněk do vašeho interiéru. Náročně zpracovaný potah z hrubé pleteniny. Taburet je ručně vyráběný a proto každý.


Puf můžete využít jako taburet. Jedinečný ručně pletený puf CRAZYSHOP MELON – puf je moderní designový doplněk do každého bytu. Slouží jako podsedák, taburet , podnožník atd.


Můžete si na něj sednout, nebo jej použít jako podložku pod nohy.

GOBI je výborný doplnok, ktorý oživí vašu domácnosť moderným dizajnom. Rozměry ŠxVxH: 50x40xcm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky