středa 27. prosince 2017

Oboustranný gril

Umožňují oboustranné , tedy i rychlejší grilování. Kromě steaků, zeleniny a ryb jsou vhodné i pro přípravu zapečených toastů či Panini sendvičů. Domácnost › Pečení a grilování › Grily › Elektrické Archiv Kontaktní grily dovolují grilovat oboustranně a tedy i rychleji.


Hodí se pro grilování v interiéru. Připravíte na nich steaky, ryby, zeleninu, ale i zapečené toasty, .

Vybírejte si Elektrické grily podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Se stolním grilem Eta Vital nemusíte čekat, až začne grilovací sezóna! Vytáhnout ho můžete kdykoliv dostanete chuť na šťavnaté steaky či křupavou zeleninu.


S oboustranným litinovým tálem výrazně rozšíříte možnosti svého grilu. Nyní si na svém grilu Spirit hravě připravíte lívance, volská oka nebo třeba slaninu. Oboustranný elektrický gril ECG.


Je nám to líto, ale nabídka už vypršela.

Její detail si můžete prohlédnout níže. S roustoucí venkovní teplotou roste zároveň obliba a využívání grilů. Se současnou nabídkou grilů už však nemusíme být závislí na rozmarech počasí. Klasické grily mají rošt umístěný nad topnou spirálou.


Navštivte náš eshop nebo kamennou prodejnu grilů a doplňků pro grilování. Nabízíme grily značek Weber, Campingaz, Broil King, Outdoorchef, Napoleon, . Multifunkční oboustranný kámen Teppanyaki pro LotusGrilly. Popis produktu Weber Litinový oboustranný tál pro grily Summit série 4a 600. Velice praktická grilovací plocha pro pokrmy řidčí konzistence - např.


Kde budete grilovat a kde chcete gril skladovat? Vyberte si u nás některý ze zahradních grilů a uvidíte, jak se na vaše speciality bude stát. Na litinovém tálu si totiž můžete udělat jídla, která by byla pro klasický . Vhodným doplňkem pro plynový gril Weber Spirit 3je například oboustranný litinový tál, se kterým se můžete pustit do přípravy sladkých lívanců nebo . Ať už doma, na zahradě či na chalupě, Váš gril PRO2jednodušše.


Tento litinový grilovací tál nahrazuje jednu stranu standardního grilovacího roštu, který se nachází ve Vašem grilu. Svým tvarem dokonale odpovídá tvaru grilu , .

Výrobce WEBER, prodej v sekci. Autorizovaný prodejce WEBER.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky