úterý 12. prosince 2017

Fialový květináč

Prodáváme a vyrábíme koberce kusové, perské i koberce pro děti. Stejně tak laminátové, vinylové či dřevěné plovoucí podlahy. Habitat, to je záruka kvality.


Vyberte si z naší nabídky mrazuvzdorných venkovních květináčů a dopřejte svým rostlinám prostor pro růst. Obyčejné keramické květináče se pro venkovní .

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Dostupnost: Skladem více než 10. Cena uvedena vždy za jednotku.


Lze použít jako obal, odtokové otvory jsou pouze naznačeny. Na dně květináče jsou odtokové otvory, které zabraňují přemokření kořenového obalu. Ve dvou velikostech a různých . Květináč ROCKA P transparentní fialový 1cm.

Môžeme ho použiť aj ako obal, ale aj ako . Vyjděte konečně ven a udělejte si z vaší zahrady druhý obývací pokoj! A přistupujte k ní se stejnou pečlivostí, co se květinové výzdoby týče. Zvýšené dno zajišťuje, aby rostlina netrpěla přelitím a přebytkem vody, což je nejčastější příčinou jejich uvadnutí. Balkón, terasa nebo zábradlí vypadá s květinami ihned mnohem hezčeji a útulněji.


Plastový květináč pro orchideje. Vylepšete si venkovní prostředí těmito květináči. Kvetináč KETER Kvetináč COZIES M tmavo fialový , Ak si chcete štýlovo vyzdobiť domácnosť neváhajte s obstaraním kvetináča cozies veľkosti M od značky . Klasický jednobarevný květináč vyrobený z keramiky. Květník je vhodný na vnitřní i venkovní použití, poslouží jako obal na květinu či bylinky.


Jednoduchý, přitom pěkný samozavlažovací květináč vhodný pro pěstování bylinek i pokojových rostlin. Díky důmyslnému samozavlažovacímu systému budou . Jednobarevný květináč s jemnou pastelovou glazurou v lila fialové barvě. Pokud jsou pokojové květiny součástí vašeho . Inzerát Porcelánový květináč na bylinky.


Kč, od maria katuščakova na Sbazar.

Designový interierový keramický obal pro květináče s rostlinami. Obal se kónicky rozevírá, téměř u horního okraje se začne obloukovitě směrem ke středu . Obal na orchideje je vyroben z kvalitního a odolného plastu. Díky vnitřnímu zvednutému dnu nebude orchidej položena ve vodě a veškerá přebytečná voda z ní . Kvalitní keramický květináč od německého výrobce určený přímo pro stojany Frustum.


Tento typ květináče je vysoce kvalitní. Dekorativní keramický květináč s krásným reliéfem a povrchovou glazurou. Keramický obal na kvetináč .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky