čtvrtek 21. prosince 2017

Ploty ostrava vítkovice

Největší český výrobce pletiva, především poplastované pletivo a příslušenství. Návrh a montáže plotů a oplocení. Lepší je mít souseda za plotem.


Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a výdejní hodiny PROFI PLOTY s. Zajišťujeme montáže oplocení. Zabýváme se výstavbou oplocení, výrobou a instalací průmyslových předělovacích systémů, montáží automatických bran a garážových vrat.

Kristýna Kuchaříková - vedoucí pobočky České ploty , s. Vše pro ploty a oplocení, pletiva, sítě, stínící tkaniny, plotové sloupky, vzpěry a další příslušenství pro výstavbu i rekonstrukci plotu za nízké ceny. R garáží, plotu , oplocení, příjezdových cest, chodníků a pokládku zámkové dlažby. Stavby plotů a výroba plotových dílců. Kombinované oplocení s rámem. Výroba a návrhy bran a garážových vrat včetně pohonů.


Nabízíme kovové, dřevěné, betonové plastové nebo pletivové ploty a plotové panely. Montáž a servis plotů , vrat a bran.

Otevírací doba: Po - Pá: 8. Chybí: vítkovice Plot zmizel, místo něj ostravský ocelový skanzen otevřel cestu k městu. Dokud se v Dolních Vítkovicích tavilo železo, továrnu chránil plot. Sídlo firmy: PROFI PLOTY s. Kompletní výstavba plotů a oplocení na klíč. V nabídce je pestrá škála typů plotů pro uspokojení Vašich představ.


Projektová, inženýrská a stavební činnost. Vždyť zde bydlí například vítkovičtí hokejisté Patrik Bartošák s . POD- PLOT obsahuje: m černé fólie UV stabilní z LDPE . Brány, ploty , zábradlí, kusové výrobky, mříže,ad. Aktuální fotografie výstavby autosalonu CarTec Group – BMW Premium Selection a BMW Motorrad. Ostravě Vítkovicích , Prokopa . Opavský fotbalový klub nakonec nemusí platit opravu plotu , který jeho fanoušci. Irohy zdi, si plotu , znak z plastu, sl.


STAVBY A VÝROBA PLOTŮ NA KLÍČ. Dolní oblast Vítkovic , místo známé především díky kulturní památce. Kované ploty či vrata mohou skvěle ochránit váš pozemek a navíc budou vypadat dobře.

Každý z nás si vzpomene nebo ještě někde nachází ploty. Terasy Woodplastic, Dřevěné, Exotické, pergoly a altány, WPC ploty. Realizujeme terasy v celém moravskoslezském kraji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky