čtvrtek 21. prosince 2017

Vířivá vana s protiproudem

Bazén s protiproudem SUPERIOR - HANSCRAFT bazén a vířivka-spa. Kompaktní největší vana se zaoblenými rohy a šesti hlubokými sedadly. Vířivka HANSCRAFT SUPERIOR . ZEUS DVD hydromasážní vana s protiproudem.


Můžete si užívat jak příjemné masáže tryskami, tak plavání v bazénové části, která je vybavena protiproudem.

Luxusní vířivá vana HANSCRAFT SUPERIOR . Nabízí plavecký zážitek, tak i relaxaci a uvolnění nejen po sportovních výkonech. Moderní bazén s protiproudem Olympia disponuje velkým prostorem pro plavání a je vhodná i do menších prostor. O kvalitní plavání se postarají protiproudé.


V dnešní uspěchané době lidé hledají vhodný způsob odpočinku. Nachází ho v bazénech, relaxačních . Jedná se o ultimátní jednozónovou swim spu určenou pro fitness výkony, kterou ocení rekreační plavci i.

Model Aquatic poskytuje několik možností, jak ji plně využít. Díky ní máte bazén s protiproudem pro vaše kardio. OLYMPIA je luxusní vířivý bazén mající moderní design a velký prostor pro plavání.


Ergonomické vířivé vany s mnoha funkcemi a konfiguračními nastaveními. Swim spa OLYMPIA je kombinací . Při objednání tohoto druhu zboží pladba po vystavení faktury předem. Je to nekonečný plavecký bazény s protiproudem. Rohena - swim spa - vířivky - bazény s protiproudem. Vyzkoušejte i Vy vířivé vany od HOTSPRING.


Přijďte se podívat do jednoho z největších showroomů v ČR. Rádi Vám všechny modely ukážeme a poradíme, . Regulovatelný protiproud , protiskluzová podlaha a madla pro akvatická cvičení dělá z . Termální swim spa bazény s protiproudem jsou vynikajícím kondičním i relaxačním centrem, které plnohodnotně nahrazují bazén i vířivou vanu při opravdu . Zeus - swim spa - vířivky - bazény s protiproudem. Dopřejte si relaxaci, pohodu a uvolnění s vířivkami.

V našem sortimentu nabízíme vířivky , díky kterým osvěžíte nejen tělo, ale také svoji duši. Vana nabízí další tři místa na sezení včetně dětských sedaček. Zde uvádíme standardní příslušenství, které lze individuálně rozšířit.


SPORT Protiproud WaterWay, libovoná regulace výkonu. Nemusíte mít hned ohromnou vanu s protiproudy , ale na trhu jsou i malé,. V povědomí totiž přetrvává názor, že vířivá vana je výsadou zahra . Protiproud je volitelný doplněk vhodný jak pro sportovní plavání, tak pro aktivní masáže. Při použití masážní hadice může protiproud poskytovat rovněž drenážní masáž. Již dávno minuly doby, kdy bylo možné vířivou vanu a vůbec celou.


SWIM SPA – tedy vířivé vany s prostorem pro kondiční plavání v protiproudu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky