úterý 12. prosince 2017

Horizontální mulčovač

Horizontální mulčovač je kompaktní a mnohostranně využitelný stroj. V naší nabídce je několik druhů mulčovačů s horizontální rotací nožů. Jedná se o jedno, nebo vícerotorové mulčovače. Na výběr je několik pracovních záběrů, . Je vhodný pro plošné mulčování trávy, listí, vysokých a hustě.


Vyžínač trávy MAJOR je stroj s jedním rotorem, který se ideálně hodí k vyžínání zarostlých pastvin, lesních hřebenů, travnatých pásů, vřesovišť, sítin a vřesů.

Všechny nabízené modely mulčovačů se vyznačují vysokou univerzálností. K dostání jsou provedení s různými pracovními záběry (m až m) a různými . Středně těžký mulčovač určený k mulčování příkopů a svahů. Klasický horizontální mulčovač.


Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů mulčovač. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Rotační mulčovače M2R jsou v provedení se dvěma bočními kosami, které nastavováním pomocí . MULČOVAČ HORIZONTÁLNÍ RAZZANT. Stroj je určen na sekání nedopasků a úpravu úhorů a mulčování travních porostů.

Mohutné nože umístěné na rotorech. Tímto produktem jsme schopni pokrýt poptávku sadařů, vinařů, zahradníků, farmářů i pracovníků v komunálních službách po kvalitní a univerzální mulčovací. Podle osy rotace pracovního orgánu se mulčovače dělí na dva základní typy. Ahoj potřeboval bych poradit ohledně kvality - roviny, sečení s horizontálním mulčovačem. Dá se s ním vytvořit rovný střih trávy (při častějším sečení) a co použít, . Nejprodávanější typ mulčovače pro velké travnaté plochy s málo frekventovanou údržbou.


Pro sady , vinice, okrajové části obcí, nedopasky ve výbězích pro . Starý horizontální mulčovač , vyšší náklady na provoz. Jako všechny stroje MAJOR . Text inzerátu Prodám horozontální mulčovač , š. Příkopové mulčovače FERRI, Max. V prodejním programu společnosti KUHN CENTER CZ naleznete širokou nabídku mulčovačů s horizontální osou rotace, ze které se vyberete optimální model . Nožový mulčovač horizontální 1cm.


Vhodný k pravidelnému udržování travnatých porostů. Mulčovač Maschio Gaspardo v Hnojicích na Olomoucku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky