pondělí 18. prosince 2017

Sekačka na dřevo

Nabízíme značkové Štípačky na dřevo , malotraktory, global (dsk-317) a příslušenství, bubnové sekačky , mulčovače, kultivátory, víceúčelové stroje, sady a . Vyberte si kvalitní horizontální nebo vertikální štípačku dřeva. Jednoduše vám stačí štípač dřeva , do kterého dáte špalek nebo dřevo , které chcete nechat naštípat. V našem e-shopu najdede traktory, sekačky , motory. Je to na stejném principu jako špalíkovače co jsou třeba za traktor.


Jenom tohle má 5kW motor.

Jsou tam hřídele, na kterých jsou navařené . Horizontální hydraulická štípačka na dřevo VARI TON SUPER FORCE. Travní sekačka VARI CSL 4G. Ruční štípání dřeva je velice zdlouhavé a fyzicky náročné.


Finský vynálezce Heikki Karna přišel s nápadem, jak sekání dřeva zrychlit a hlavně . Sekačky , Zahradní technika Děd s. Benzínové sekačky : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Pokud ano, možná vám přijde video vhod. Usnadnit si práci jde mnoha způsoby. Na výběr je mnoho typů a rozměrů zahradních domků z různých druhů dřeva.


Asi nejběžnější je to smrkové. Prodávají se domky o půdorysu . K sekání potřebujeme především kvalitní sekeru s dobrým topůrkem (já- drové dřevo jasanu, akátu). Budete-li si ji sami nasazovat, nechte dřevo dobře . Naši praprapříbuzní věděli, že čím je dřevo sušší a zvonivější, tím lépe jde od sebe a že. Hydraulická sekačka na drevo.


Zaujímavý stroj, s ktorým ide práca pekne od ruky. Rodinný e-shop Ešner s prodejnou v Okřínku je autorizovaný prodejce a servis výrobků AL-KO. A když je štípání dřeva tak jednoduché jako se štípačkou MT baví vás to ještě víc. Vyměnitelný štípací klín a silný motor BriggsStratton umožňují štípání . Litinová sekačka na lišty s mechanickým nožním ovládáním, úhlovací pravítka stavitelná šíře pro lištu 0-5 stavitelná výška břitu, úhlovací stůl 650x10 váha asi . Zlepšovák na sekání dřeva.


Vertikální - šťípačky na dřevo. Naším hlavním sortimentem v oblasti lesní a zahradní techniky jsou křovinořezy, motorové pily a sekačky značky STIHL a VIKING. Náš sortiment ale samozřejmě.

Zahradní traktor AL-KO Štípačky na dřevo Scheppach Special Edition AL-KO . V sortimentu je zahradní a lesní technika, traktory, ridery, sekačky , pily,. Hmotnost kg, doporučená plocha sečení 8m2. Hlavním zaměřením je prodej nářadí, zahradní technika, lesní technika, motorové pily, sekačky a doprava a výkup dřeva.


Další oblastí našeho působení je . VeGA 4SXHE 7in- motorová sekačka s pojezdem a elektrickým startem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky