čtvrtek 28. prosince 2017

Kypric

Dejte sbohem náročnému okopávání záhonů s klasickou motyčkou! Tento ruční rotační kypřič půdy udělá většinu těžké práce za Vás a stane se Vašim . Ruční rotační kypřič půdy úzký dvojzubý. LEMKEN - diskový kypřič - lze připojit ke všem traktorům značky Bruder (před i za traktor). Funkce otáčení a sklopení .

Jsou velmi kvalitní a spolehlivé. Vyberte si z naší nabídky a objednejte si kypřiče. Základní údaje : Stroj aktivně zajišťuje narušení podorniční . Obdělávání půdy rychleji a lépe.


Při použití inovovaného rotačního kypřiče VIKING postupuje obdělávání půdy znatelně rychleji a ještě efektivněji . Velkou výhodou rotavátoru je použití . Rotační kypřič je osazen čtyřtaktním motorem HONDA GCV 1a kopinatými noži o šíři záběru cm.

Pro zvlášť jemné drcení půdy speciálně tvarovanými hvězdicovými kolečky. Víceúčelové rotační kypřiče řady GS společnosti Kverneland GS disponují velkým výkonem a jsou zkonstruovány pro velkou výdrž a pro vaši klidnou mysl. Zahradní kultivátor - kypřič je všestranný pomocník pro Vás i Vaši zahradu, bez kterého se dnes již neobejdete. S našim zahradním kultivátorem se pracuje . Velmi zajímavou volbu pro ty, kteří si chtějí práci co nejvíce ulehčit, představuje elektrický rotační kypřič , někdy nazývaný elektrická nebo . Půdní kypřič (kultivátor) Vares je vybaven sedmi péry s hroty. Má plynule nastavitelná kola.


Najde uplatnění v zelinářství, školkařství, sadařství, . Tímto výrobkem velmi snadno a rychle nakypříte a provzdušníte zaschlou půdu . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Potřebujete připravit půdu k pěstování rostlin? Pak jsou pro vás naše kypřiče půdy to pravé. Vybírejte na msozemedelska.


Příprava seťového lože po pluhu, jednorázové zkypření, a tím provzdušnění půdy. Kypřič trávníku Florabest za akční ceny.

Je vhodný pro rychlejší proschnutí ploch nebo pro cukrovku, pro jednorázové . Dlátový kypřič Duolent je vhodný zejména pro celoplošnou podmítku po sklizni s intenzivním míchacím efektem. Jeho speciálně tvrzené ocelové hroty půdu prokypřují a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky