úterý 26. prosince 2017

Elektrická strunová sekačka

Strunové elektrické sekačky. Oproti benzínovým modelům jsou elektrické strunové sekačky lehčí, tišší a levnější. Nebývají však tolik výkonné a omezují v pohybu svým přívodním kabelem.


Pořiďte si lehký elektrický model, nebo vsaďte na . Nabízíme ucelenou nabídku strunových elektrických sekaček od značek Gardena, AL-KO, Bosch, Stiga, Güde, Einhell a dalších. Elektrické vyžínače jsou vhodné k sečení malých ploch.

Sekání s elektrickým vyžínačem je vhodné k posekání méně vzrostlé trávy a doladění detailů. Nastavit lze také polohu horní. Pro ochranu jsou často opatřeny . Se strunovou sekačkou Stiga snadno posečete i ty nejhůře přístupná místa. Prodám elektrickou strunovou sekačku Alko GTE 450.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jedním kliknutím přejděte z vyžínání na . Systém Semi Auto Feed zajišťuje vždy optimální délku struny. Uprostřed namontovaný motor zaručuje vyvážení, komfort a ovladatelnost.

Vyžínač je ideální pro menší trávníky, ohraničení záhonů a cest nebo pro . GTE 5Premium elektrická strunová sekačka Al-Ko výrobce AL-KO v prodeji v kategorii Křovinořezy a strunové sekačky, Vyžínače, strunové sekačky, . Silná a výkonná elektrická strunová sekačka Bosch ART ideální řešení na divoké porosty a neudržované travnaté plochy. Dejte sbohem bolavým zádům s elektrickou strunovou sekačkou ASIST AE9V50N. Tato 5Wattová strunová sekačka totiž disponuje teleskopickou rukojetí a . Sekačky Bosch dělíme na rotační a strunové a dále ještě na elektrické a aku. Novinkou je aku robotická sekačka , která udělá namáhavou práci za Vás.


Black and Decker GL3je mimořádně praktická elektrická strunová sekačka , s jejíž pomocí se vaše zahrada stane místem relaxace a odpočinku. Ideální pro sekání vysoké a tvrdé trávy, luk a zarostlých rohů na zahradě. Výhody pro uživatele: Efektivní motor . Technologie E-Drive: převodový systém s vysokou hodnotou momentu umožňuje rychlejší provádění práce díky zvýšenému výkonu během sekání. Teleskopická hliníková tyč s . Přesné strunové sekání ve všech polohách.


Seznamte se se strunovou sekačkou Bosch ART SL! Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky