čtvrtek 14. prosince 2017

Slaný koupaliště

Provozujeme letní koupaliště. Areál obsahuje bazény, volejbalové hřiště, občerstvení, WC, šatny. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.

Městské koupaliště nabízí svým návštěvníkům komplex bazénů. Plavecký bazén 50m s oddělením pro skoky do vody a 10m . Přijďte si užít zábavu a relaxaci do aquaparku ve Slaném ! Sjeďte si s dětmi tobogán dlouhý 87m, nebo se ponořte do divokého . Slaný - Koupání - okolí 20km. TRAVNATÁ PLOCHA - OTEVŘENA.


NAROZENINOVÝ VSTUP ZDARMA.

Pro každého v den jeho narozenin celodenní vstup do aquaparku ZDARMA. Hledej koupaliště nebo bazén. Koupaliště ve Mšených Lázních loni stálo kč pro dospělé. Skvělý aquapark ve Slaném nabízí zábavu široké veřejnosti. Najdete jej v areálu víceúčelové sportovní haly.


Užijte si tobogány, zaplavte si proti proudu a . Pokud navíc patříte k milovníkům koupání ve slané vodě, nechejte. Mimo to jzde k dispozici také veřejné letní koupaliště se spoustou atrakcí. Za koupáním ve slané vodě nemusíte cestovat tisíce kilometrů, stačí se jen porozhlédnout po okolí. Plavání, koupáni a relaxaci ve slané vodě . TSS), předložil na konci letošního dubna starostovi . Tobogán, vířivka, dětský bazén, pára.


Nově jsou instalovány v areálu . V jeho areálu najdeme mimo bazénu se skokanskými můstky a dětského brouzdaliště také hřiště na beach volejbal, . Co vše můžete v Plaveckém a sportovním areálu Hloubětín navštívit: Dva kryté bazény napuštěné slanou vodou s celoročním provozem.

Vychutnejte si krásu plochy přes tisíc m 2. V letních měsících si u nás užijete zábavu ve velkém plaveckém bazénu nebo v . V Nýrsku mají koupaliště se slanou vodou - Nové, moderní koupaliště zahájilo provoz v Nýrsku. Voda se tu čistí netradičním způsobem . Zcela bez chloru to bohužel nejde ani se slanou vodou, ale proces čištění je k lidské kůži mnohem šetrnější. Do bazénu nemusíte sypat žádnou . V Nýrsku na Klatovsku se pustili do opravy zastaralého areálu koupaliště.


Vodu tam chtějí upravovat pomocí soli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky