pátek 22. prosince 2017

Polykarbonát 6mm

Komůrkový polykarbonát prodáváme v široké škále rozměrů. Máme také komůrkový polykrbonát v tloušťce 6mm. Rádi vám ho nařežeme na potřebné rozměry. Plný polykarbonát Tloušťka: mm. Antistatický polykarbonát.


MARLON FSX - plná polykarbonátová deska od renomovaného britského výrobce BRETT MARTIN Ltd.

Jedná se o jeden z nejkvalitnějších polykarbonátů na . Deska je svým vzhledem shodná se skleněnou tabulkou. Výraznou vlastností plných desek z plexiskla . Nabízený mm komůrkový polykarbonát je vyráběn evropskou firmou Brett Martin LTD z Velké Británie. V ČR tento materiál distribuuje firma Lanitplast, která. Plastové sklo „plexisklo“ vyrobené z čistého polykarbonátu o tloušťce mm. Polykarbonátové plné desky v čirém odstínu s použitelností ve velkém rozsahu teplot.


Polykarbonát značky Gutta je oboustranně UV stabilní (nestárne), extrémně odolný . Dutinkové polykarbonátové dosky S2F sú najjednoduchšie a najbežnejšie typy polykarbonátových dutinkových dosiek v hrúbke 6mm.

Skleníky řady URANUS jsou zařazeny do katergorie HOBBY PLUS. Skleník je vyrobený z eloxovaných hliníkových profilů. Kupte si komůrkový polykarbonát o síle nebo mm. PC desky mají oproti sklu jednu zcela výjimečnou vlastnost, a tou jsou jejich vynikající tepelně izolační . Záruka na prosklení: smluvní - let na . Materiál prosklení: komůrkový polykarbonát mm.


Wnbsp;a tloušťce mm nabízí vynikající rádius ohybu, vysokou světelnou propustnost a nízkou hmotnost 3 . V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Objednejte si rovné polykarbonátové desky MARLON, které se hodí pro zastřešení různých staveb. ESD polykarbonátová deska tl.


Obě strany desek nejsou jen antistatické a elektricky vodivé, ale mají i povlak s vysokou odolností proti otěru. Průhledný polykarbonát (PC) je prakticky nerozbitný materiál pro . Rovné komůrkové (dutinkové) desky z polykarbonátu , jde o ploché (rovné) komůrkové desky . Vysoce kvalitní materiál, díky své houževnatosti vysoce odolný nárazům. Desky mono 2UV mají UV filtr z obou stran, díky čemuž mají široké uplatnění v interiéru. Hledáte sklenik z polykarbonátu 6mm ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky