pondělí 11. prosince 2017

Mech na strese

Když na mech nepomáhalo nic, co koupil, vymyslel . Rychleji se uchytí na porézním povrchu, ale osídlí i velmi . Mechem porostlá střešní krytina nevypadá dobře a mech jí nesvědčí. Udržuje vlhkost, narušuje tašky či šablony a kromě toho ze střech padá. Tam kde je stín a vlhko se mech bude tvořit vždy, je jen otázkou času, jak rychle, ať je střecha glazovaná, plechová nebo třeba skleněná.


Pokud se Vám na střeše objeví malé zelené ostrůvky a později i mech , měli by jste zpozornět.

Odstranit mech na střeše můžete několika způsoby. V tomto článku vám přinášíme přehled těch nejčastějších a doporučovaných. Dobrý den, nemohli byste mi poradit, jak se zbavit mechu na střeše ? Jeho hojný výskyt dost kazí celkový dojem při pohledu na objekt.


Mech nás může potrápit nejen v . Pravděpodobně každý dá za pravdu tvrzení, že mech na střeše dokáže opravdu důkladně potrápit. Vikingové nejčastěji ze severu a vlhko i . Na mech na střeše jsme použili roztok modré skalice, ale co nikde na příbalové informaci nebylo uvedeno je vhodná koncentrace.

Balení se prodávají cca po . Hlavně mech udržuje vlhkost a to střeše moc nepřidává. Nechce se Vám do ručního odstraňování? Nemáte mech na střeše , ale v trávníku? Nadměrná tvorba mechu , zejména na střechách domů, může značně zatížit celou střechu svou vahou. Zároveň zvyšuje vlhkost a narušuje . Antimos Odstraňovač mechů a lišejníků Popis: K okamžitému použití připravený kapalný prostřed.


Střechu kontrolujeme nejméně jednou za rok. Pokud se nám na ní vzhledem k nedobrým vlhkostním poměrům usadí mech , musíme ji vyčistit a . Nárůst řas, lišejníků a mechů na střešních krytinách bývá většinou vnímán. Střecha je ovšem nedílnou součástí přírody, kterou sdílí zároveň s . Rozhodně se však nejedná o žádoucí fakt a je důležité s ním . Vložený dotaz mech na střeše do poradny eStřechy. K-čistič střech je činný a ekologický způsob, jak odstranit růst mikroorganismů (např. mechy , řasy, plísně a lišejníky) z povrchu různých materiálů.


Mechostop je chemický přípravek, který chrání střechy proti tvorbě mechu. Nejčastějším projevem zanedbání je, že nám na střeše začne růst mech. Na střechu se nanese velmi tenká vrstva minerálu, který má podobné složení jako malachit. Tento minerál růst mechu znemožuje a protože je .

Chemi Q roof - je přípravek, který byl vyvinut specielně za účelem likvidace mechů ze střech resp. Ani na cestách a pěšinách není třeba s mechem úporně bojovat a pokud jej máte na staré eternitové střeše , dokonce je nebezpečné jej . Dnes se podíváme na další nemoci plochých střech , které souvisejí s tím,. Odstraňujeme mech ze všech druhů střešních krytin.


Přijedeme kamkoli v rámci ČR. Každý majitel zahrady ví, jak těžké je odstranit mech , když se na zahradě objeví. Je to mnohdy běh na dlouhou trať, bohužel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky