pondělí 11. prosince 2017

Semena guarany

Také blahodárně působí proti psychické únavě. Vše hlavně díky obsažené látce guaraninu, . Pročišťuje krev, pomáhá při hubnutí i impotenci. Díky jejich žvýkání účinně a rychle potlačíte pocit hladu.


Přečtěte si více na našem webu.

Chcete si udržet hmotnost pod kontrolou? Zároveň doplnit energii a zlepšit koncentraci? Je nenávyková a velice šetrná.


Semínka mají přibližně stejnou velikost jako lískové oříšky. Před výsevem je ponořte na několik hodin do teplé vody. Brazilští indiání už po staletí připravují z prášku guanary spařením vroucí vodou nebo mlékem osvěžující nápoj podobný kávě. Jsou vyrobeny přímo v Brazílii podle původní receptury – tzn.


Jedná se o poměrně populární prostředek, jak povzbudit lidské tělo.

Konkrétní účinky si popíšeme v . Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Semena guarany jsou stimulantem centrální nervové soustavy. Užívají se semena - guaranové oříšky, které se po usušení praží, jejich chuť je . Mnohí z nás stále tomuto zázračnému povzbudivému. Guarana obsahuje guaranin. Semena rostliny Paulínie nápojné jsou známé jako guarana.


Vedle guaraninu (analog kofeinu) se v semenech nachází další . Jednou z hlavních chemických složek guarany je kofein, často označovaný jako guaranin , který je v semenech obsažen ve vysokých . Mohli by sme ju pomenovať aj jej slovenským, alebo latinským . Tradičně ze semen guarany vyrábí tzv. Lidé znali povzbuzující účinky guarany , a proto začali provádět chemické analýzy , aby zjistili složení semen paulinie. Nejdříve nás zajímá pěstování samotné rostliny guarany – jedná se o semeno z liánovitého keře zvaného paulinie nápojná . Maximální zachování živin v certifikované kvalitě BIO. Prášek se získává ze mletých semen popínavé rostliny Paullinia cupana je popínavá rostlina vyskytující se . Brazilské kmeny věří, že tato rostlina má magické .

A právě brazilská guarana , jejíž účinky jsou vědecky prokázány, pro nás může. Má nejvyšší obsah guarany – 7 celých pomletých semen , protože jedině . Ve zdravých výživách rovněž můžete sehnat již pomletou guaranu v prášku. Důležitý je u ní původ a kvalita semen guarany , ale neméně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky