úterý 20. února 2018

Údržba zeleně ceník

Služba, Upřesnění, Cena v Kč, Za jednotku. Sekání trávníku pravidelně, 8x ročně, s mulčováním, -, m 2. SEZNAM CEN SLUŽEB NĚKTERÝCH ČASTO PROVÁDĚNÝCH PRACÍ PRO PŘEDSTAVU O CENÁCH, NEBOŤ KONEČNÁ CENA JE . Profesionální údržba zeleně a péče o zeleň, sekání trávy i sekání svahů. Výsadba dřevin a květin jednotka cena do 0.

Lesy, parky, zahrady, udržba zeleně, štípané dříví. Poskytujeme pravidelnou údržbu zeleně pro soukromé zahrady, městské parky i veřejnou zeleň. Zahradnictví v Praze - kompletní údržba zeleně.


Zákazníkům nabízíme sekání trávy, zalévání zahrady, prořezávání keřů a zmlazování či průklest stromů. Nabízí návrhy a realizace zahra údržbu zeleně nebo závlahové systémy. Pravidelná údržba zahrnuje zálivku bez dodávky vody včetně hnojení, odstranění.


Ceník je pouze orientační!

Cenu mohou ovlivnit různé faktory, např. Pro nás je údržba zeleně v Praze i okolí jasnou záležitostí. Ceny za údržbu zahrady a zeleně v sekci ceník jsou orientační, pro stanovení přesné ceny je nutné . Mj, Kč, poznámka: pravidelné sekání trávy (rotační, strunou), m², od 5 dle terénu a náročnosti.


Zároveň zajistíme i odvoz a likvidaci posekané zeleně naší . Pardubická 52 Chrudim - provozovna . Homolka servis provádí komplexní úklid Praha, generální úkli úklidové práce v Praze a okolí, údržbu zeleně , mytí oken a služby hodinového manžela. V současné době zajišťujeme údržbu veřejné zeleně například pro Magistrát hl. Zajišťujeme údržbu zeleně a zahra dále nabízíme kácení, prořezávání a výsadbu stromů,. Firma se zabývá komplexní údržbou zahra trávníků, parků a mnoho dalšího. Náš tým zahradníků se Vám postará o kompletní údržbu zeleně od jara až do zimy.


Kompletní ceník úklidu a souvisejících služeb naleznete zde. Provádíme údržby soukromých zahrad a veřejné zeleně. Tradice, odbornost a příznivá.


Další prováděné služby a ceny naleznete v sekci CENÍK. Naše služby mají široký rozsah - od klasických činností jako úklid domů, přes mytí oken a koberců až po např.

CZ Jan Hrnčiřík Údržba zeleně. Zahrada tak bude stále udržovaná a vy se budete moci z její krásy těšit . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba STROM-SPECI, s. Venkovní úklid a údržba zeleně - Venkovní úklid - léto . TS je vést odborné zásahy jak při prořezávkách a zmlazování keřů a stromů, tak při výsadbách a výsevech. Ve městě pracují čtyři samostatné úklidové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky