neděle 18. února 2018

Moskitiera

Další možností jsou kvalitní moskytiéry , které jsou nejjednodušším způsobem ochrany před hmyzem a účinně mu zabraňují v přístupu k povrchu pokožky . V extrémních podmínkách se spoléháte na špičkovou kvalitu svého outdoorového vybavení. Otravují vás v noci komáři? Je na čase pořídit si moskytiéru nad postel.


Nabízíme moskytiéry do přírody nad postel, ale i nad dvojpostel. Tato moskytiéra pro postel vyrobená z polyesteru Vám zaručí klidný spánek obzvláště v letních měsících při výskytu různého otravného .

Rozměry složeného výrobku: cm. Hledáte moskytiera nad postel? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Jemná, lehká a skladná cestovní moskytiéra přes postel pro dvě osoby.


Vyberte si z naší nabídky houpacích síť a moskytiéru značek. Lehká a skladná moskytiéra spolehlivě chránící před hmyzem. Babyrenka univerzální obal pláštěnky.


Moskytiéry Tatonka a další. BabyStyle Oyster moskytiéra ke kočárku.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Sítě proti moskytům a mouchám. Už vás konečně přestanou otravovat. Kvalitní klobouk s integrovanou moskytiérou , který Vás spolehlivě ochrání před.


Mouchy a hmyz jsou důležitou součástí ekosystému. Bohužel ale umí být také pořádně na obtíž. Zejména komáři mohou u lidí vyvolat . Muchy a hmyz sú dôležitou súčasťou ekosystému. Majú však úžasný talent otravovať ľudí a znepríjemňovať im život.


Multifunkční moskytiéra TravelSafe, kterou postavíte do tvaru jehlanu, áčka nebo trianglu. Součástí moskytiéry je závěsných háčků, skoba s vruty a lanko. Můžete být první, kdo napíše recenzi tohoto produktu. Prevence je lepší než léčba.


S touto moskytiérou už môžete nechať dvere či okná otvorené hoci aj dokorán - kvalitný polyester neprepustí už nijakého. Miniaturní rozměry, mravenčí hmotnost. Průhledná síťovina se stahuje v oblasti krku.


Lifesystems moskytiéra BoxNet Double Mosquito Net. Nechybí vám náhodou v kočárku pláštěnka nebo třeba moskytiéra ? Jedná se v dnešní době skoro o povinnou výbavu každého rodiče.

Ochráníme se tak před štípanci, ale často i nemocemi. Existuje hned několik druhů, . Je určena především pro nasazení na klobouky, kšiltovky a čepice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky