středa 21. února 2018

Niveko bazény

Custom built monopools according to your desire u NIVEKO. Zaměřujeme se na dva hlavní směry. Komplexní průmyslové aplikace plastů a produkci bazénů nejvyšší kvality s exportem do celého světa.


Před dvaceti lety si založil živnost na zpracování plastů. Dnes je Šimon Janča z Nivnice majitelem firmy Niveko , největšího výrobce bazénů ve .

Produktové portfólio Spoločnosti NIVEKO je členené na dve základné rady – BASIC a EXCLUSIVE. U oboch variant je zachovaný vysoký štandar spojený so. První ” bazén ” od firmy Niveko bylo malé zahradní jezírko. O čtvrt století později na Slovácku vyrábí na pět set bazénů ročně.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Jméno naší společností je spojeno s produkty nejvyšší kvality. U dvora, Nivnice, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, . Popis instalace bazénu od firmy NIVEKO s.

Nabízíme kompletní služby v oblasti privátních bazénů a jejich příslušenství včetně servisu a poradenství. Obchodního rejstříku - majitelé, . Aktuální i úplný výpis firmy Bazény NIVEKO , s. Komplexní služby v oblasti bazénů -luxusní, bazény zastřešení, bazén , krytý bazén , technologie bazénů. Kompletní služby v oblasti privátních i veřejných bazénů. Návrh, poradenství výroba, realizace, servisní činnost. Bazény dodáváme včetně vybavení, montáže, servisu, zastřešení a bazénové chemie.


Zdarma vás navštívíme a vypracujeme cenovou nabídku. Naše firma nabízí komplexní služby v oblasti bazénů a bazénového příslušenství. Vyrábíme a dodáváme zahradní a interiérové bazény , bazény s přelivem, . Zastřešení bazénů na AAA POPTÁVKA. CZ, kde se sdružují spolehlivé obchody, ověření výrobci a řemeslníci. Dělalo ho tedy Niveko a zatím slouží super.


Bazény s přelivem, bazénové zastřešení, bazénové technologie a příslušenství k bazénů. Výroba a dodávka záhradných a interiérových bazénov. MATERIÁLYinfo - zdroj informací o stavebních produktech, firmách, výrobcích a novinkách v oboru.


Dodavatel bazénů s přelivem, skimmerem, zastřešením a kompletním příslušenstvím.

Výroba bazénů , polypropylenové bazény , fóliové bazény , zastřešení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky