čtvrtek 22. února 2018

Slunecnik 4x4m

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Jednoduchý pěkný slunečník o průměru 4m, bez naklápění, se střapcem. SLUNEČNÍK 4x4m ALU antracit. Slunečníky Slunečníky z mesaeXo s. Braumeister je teleskopický profi slunečník s robustní hliníkovou konstrukcí. Teleskopický mechanismus usnadňuje ovládání velkých slunečníků a při sklápění .

Chcete si venku naplno užít i slunečné dny a přitom se nespálit ? Prostorný černý slunečník s klikovým systémem vás spolehlivě ochrání i před . Zobrazit všechny obrázky slunečník 4x4m slunečník 4x4m. Mohutný boční slunečník AMBIENTE švýcarské značky Glatz je větruodolný a . Zahradní slunečník TELESTAR 4x4m. Obří profesionální slunečník s pohodlným otvíráním pomocí teleskopického automatického systému.


Obří slunečník 4x4m , který je předurčen pro profesionální využití v gastronomii. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na.

Koupím potah na hospodský slunečník 4x4m. Velký boční slunečník King italské značky Poggesi vyniká vysokou větruodolností. Dřevěný slunečník PRAZDROJ 4X4m - Praha, inzerce, prodám Nepoškozený, plně funkční,měsíce použitý.


Užijte si letní posezení bez obav z úpalu a . Kovový, pozinkovaný stojan slunečníku na betonové zátěže pro profesionály. V – s osmi dlaždicemi pro slunečníky do 4xm nebo prům. Mám na prodej kvalitni velky slunečníky s plachtama Staropramenu, komplet včetně stojanu a betonů Jsou k dispozici jak úpně nový,tak i . XL Stínící plachta z oxfordské látky, obdélníková 2xm krémová. Vytvořte si úkryt před sluncem a deštěm kdekoliv, kde budete chtít, s pomocí naší. Na slunečníku je označení Moraviepropag jako výrobce a technická data: EAN.


Katalog reklamních slunečníků včetně příslušenství si můžete stáhnout zde. Cenovou poptávku prosím upřesněte na základě označení dle tohoto . Jednoduché zahradní sezení vyrobené z plochého umělého ratanu vhodné do interiéru i exteriéru. Set se skládá ze dvou křesel, sofa a stolu . Aby na Vás napršelo nebo nesvítilo sluníčko, můžete si půjčit slunečník o rozměrech 4×metry, takže je opravdu velký.


Rám slunečníku je upraven práškovým nástřikem. Naše společnost nabízí i pronájem inventáře. Poskytujeme komplexní služby v oblasti cateringu, půjčování gastro zařízení a půjčovna stanů.

Propagace trvalá - lednice, slunečníky atp. Kč Plachta proti slunci s tyčemi, HDPE, čtvercová, 4xm , krémová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky