středa 28. února 2018

Drtice vetvi

Zpracují větve o průměru až cm. Proč odřezané větve stromů vyhazovat, když s nimi můžete zatopit nebo pohnojit zahradu? Pro tento případ je vhodné zvolit drtič větví , který dokáže odpadové dřeviny snadno.


Vybrané drtiče jsou vybaveny automatickým natahováním větví a zpětným . Hodně lidí si myslí, že do drtiče se musí větve silně zatlačovat.

Přehnanou silou byste mohli rotující nože naopak zahltit. Drtič větví PIRANA za traktor Provedení do tříbodového závěsu traktoru. Odpad lze lehce kompostovat či využít na mulčování. Bohatý výběr zahradních drtičů značek AL-KO, BlackDecker, M. T Group a další nalezneta.


Jaký je rozdíl mezi štěpkovačem a drtičem? Elektrický válcový zahradní drtič větví s transparentním boxem. Levný a kvalitní drtič pro drcení a štěpokování dřeva a větví.

Zahradní drtiče, drtič větví štěpkovač. Po prořezávce či omlazování stromů, nebo po skácení nám zůstane velký objem větví , které nemá smysl řezat motorovou pilou, zabírají mnoho místa a vydrží na . Malé pojízdné nebo přenosné elektrické drtiče umožňují zahrádkářům z větví , listí a bioodpadu připravit na místě mulč nebo materiál pro rychlé . Hecht, AL-KO, Riwall, V- Garden, Vari. Spolehlivě uklidí Vaši zahradu. Lidé si často myslí, že zahradní drtiče a štěpkovače jsou totéž a mohou tedy využívat.


Práce s drtiči bývá poměrně náročná, rotující nože zpracovávající větve. Potřebujete se zbavit odřezaných větví? K tomu Vám pomůže drtič větví a dřeva z naší autorizované prodejny. Na veškeré drtiče a štěpkovače od nás, Vám bude . V praxi ověřený výkonný drtič větví německého výrobce. Pojistka proti přetížení stroje umožňuje n. Nabízíme drtič větví , drtič ovoce, štěpkovače.


Nenahraditelným pomocníkem při úklidu zahrady může být drtič. Rozseká ořezané větve pomocí rotujícího rychloběžného disku se dvěma . Drticí výkon je v porovnání s válcovými modely nižší. Hodí se spíše do zahra ve kterých převládá měkký zelený dopad a tenčí větve , ačkoliv si .

Na trhu je mnoho speciálních drtičů , ale u firmy Bosch dostanete univerzální nářadí, které můžete používat . Drtiče od firmy Bosch: Jeden na všechno. Zbavte se biologického odpadu užitečně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky