pondělí 19. února 2018

Ruční pumpa intex

DOUBLE QUICK III Intex je ruční pumpa s hadicí pro rychlé nafukování a vyfukování bazénů, matrací, lehátek, míčů či dětských hraček. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Ruční dvoučinná pumpa Intex Double Quick I je ideálním a praktickým pomocníkem. Pumpa ruční dvoučinná DOUBLE QUICK 1. Má spojovací trysky, které pasují na malé, střední i velké nafukovací ventily.

Tato Intex velká ruční dvoučinná pumpa Double Quick III nafukuje jak při tahu dolů. Ruční pístová dvoučinná pumpa Intex k nafukování menších bazénů, lodí,. Ruční mechanická pumpa s hadicí pro rychle nafukování a vyfukování bazénů, matrací, lehátek, míčů či dětských hraček. Dvojí působení dovolí pumpovat směrem nahoru a . Hodnotilo uživatelů, průměrné hodnocení z 5. Díky tomu můžete nafouknout jakýkoli foukaný předmět. Má funkci nafukování vzduchu v obou směrech - jak při.


Dvojčinná ruční pumpa Intex Double Quick II má spojovací trysky, které pasují na malé, střední i velké nafukovací ventily.

Umožňují též snadné vypouštění . Balení obsahuje různé adaptéry- výška: 29cm CE certifikát. Ruční pumpa INTEX ( Ruční pumpa INTEX , cm). Ušetřete síly a dech s touto velkou ruční pumpou Intex Double Quick III!


Ruční , nožní, ale také aku a elektrické pumpy k nafukování bazénů zakoupíte za krásné letní ceny. Intex ruční pumpa Double quick I - Tato ruční pumpa má spojovací trysky, které pasují na malé, střední i velké nafukovací ventily. S pumpou lehce nahustíte kruhy, matrace, čluny nebo nafukovací hračky.


Pokročilá ruční pumpa Intex Double Quick má 3. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . INTEX Plastová ruční pumpa o velikosti cm. Vysoký průtok vzduchu pro snadnější nafukování. Flexibilní hadička se násadami je použitelná pro . Tělo pumpy je odolné a lehké. Rychlá ruční vzduchová mini pumpa , přenosná a snadná k použití.


Univerzální ruční pumpa pro nafukování a vyfukování. Představujeme dvoučinnou ruční pumpu Intex , která je u nás nyní k dostání za velkoobchodní cenu. Praktická pumpa, která vhání vzduch při pohybu nahoru i .

Nastavitelné koncovky pro různé typy ventilů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky