pátek 16. února 2018

Radličkový podmítač

Radličkový podmítač Kverneland CLC PRO je univerzální nářadí pro podmítku a kypření - podrývání do maximální hloubky cm. Jištění pracovních orgánů . Prodám radličkový podmítač SMS RK 3P. NON STOP jištětý pružinami.


Velice dobrý stav (nepopraskaný).

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Jedná se o novou generaci pětiřadého, taženého, radličkového podmítače , vyrobeného z 90 . Informace k dispozici na polnistroje. Podmítač, agrobazar, prodej, koupě. Radličkové podmítače Farmet jsou určeny k provádění podmítky po sklizni všech plodin.


Lze s nimi provádět i zapravení hnoje, podrcené slámy a jiných . Swift je nový radličkový podmítač vyznačující se precizní kvalitou zpracování půdy až do hloubky cm.

Příští rok bude na našem trhu nabízen . Pro další fotku ťukněte vpravo nebo táhněte zprava do leva. Diskový podmítač Unit-Tech 3m. RADLIČKOVÝ PODMÍTAČ PRUŽINOVÝ STŘIŽNÝ ŠROUB. Třířadý, krátký a stabilní rám má světlou výšku cm . Abstract: Diplomová práce je zaměřena na porovnání radličkového a diskového podmítače v rámci několika parametrů, které mají největší vliv na kvalitu . Specifikace: Tři řady radlic jištěné listovou pružinou.


Pružinový zavlačovač péra 60x10. Příplatková výbava: Hydraulická regulace zadního válce. Pomocí páky lze nastavit dvě polohy - pracovní a přepravní. Chybí údaje u produktu nebo potřebujete poradit? Napište nám, profesionálové z oboru jsou . Já ti rozumím,já jsem jenom reagoval na to,když je hodně posklizňových zbytků, kdy se radličkový podmítač ucpává a diskový nemá šanci to otočit.


Agromulch Silver je radličkový kypřič, vhodný pro mělké kypření, pro zapracování. Vibromulch je radličkový podmítač vybavený řadami vibračních slupic. Skladem u dodavatele za až dny.

Pracovní šířka (m), Počet zubů, Počet řad zubů, Maximální pracovní hloubka (mm ), Počet strunových válců, Pracovní hloubka válců (mm), Hmotnost (kg) . Náhradní díly na radličkový podmítač GAMAFLEX od specialisty na zemědělskou a komunální techniku N. V průběhu letošního léta, ještě před svou premiérou na výstavě Agritechnika, se zemědělělcům představuje nový velkozáběrový radličkový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky