úterý 6. února 2018

Jaroslav grus

Archiv Podobné Galerie Národní 2 s. V sále na náměstí Přemysla Otakara II. Grus, datováno vlevo dole 6 zezadu autorská razítka, . Popis: kombinovaná technika, velikost 30x4 cena . PROVENIENCE Současným majitelem získáno přímo.

Learn about the artist and find an in- depth biography, exhibitions, original artworks, the latest news, and sold auction. Předměty činnosti ze statistického úřadu. Monografie o vynikajícím českém krajináři, zasloužilém umělci, který ve svých obrazech stále výrazněji nechce zachytit jen barevný a tvarový půvab kra.


Czech natural painter and painter. Grus - TOMEŠ, JAN: JAROSLAV GRUS. Language, Label, Description, Also known as. Výtvarné umenie vyštudoval na Akadémii výtvarných.


Web umenia je on-line katalóg výtvarných diel zo zbierok slovenských galérií.

Nájdete tu základné informácie o dielach a ich autoroch, ale aj pôvodné články, . V katalogu nemáme podrobnější informace o jaroslav grus. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Malířství a kresba, Monografie.


Naše galerie se zajímá o výtvarné umění, sochy, reliéfy, obrazy a jiná díla od známých i méně známých umělců jako je Olbram Zoubek, Emma Srncová, . Soubor litografií Jaroslava Gruse. Studoval na Akademii výtvarných umění . Aukční galerie Artia nabízí služby v oblasti umění. Přijímáme obrazy do aukce, provádíme rámování a restaurování, obrazy, kresby, sochy a starožitnosti. Místo konání Liebiegův palác.


Oblastní galerie Liberec, příspěvková organizace. Erfahren Sie mehr zu Kunstwerken in Galerien, Auktionslosen, . Jaroslav GRUS : worldwide auctions of art categories: Painting, Print-Multiple, Drawing-Watercolor. Jakuba, Nový Bydžov-Metličany. Výrazná osobnost českého malířství.


Pardubicích až do konce druhé světové. Karlovy Vary, signed bottom right J.

Summer Day, signed bottom right J. Grus, inscribed on the back of the frame by the artist Letní den and signed J. Litografie, paspartováno, zaskleno. Rozměry: x 42cm, s rámem x 60cm. Signováno vpravo dole, datováno vlevo dole . This Pin was discovered by Vyšehradskej jezdec.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky