úterý 6. února 2018

Slunečník 3x3m

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Zahradní slunečníky ROJAPLAST HAPPY GREEN Cappaa další. Jednoduchá manipulace a vysoká stabilita díky hliníkové technologii! Tento slunečník patří mezi TOP produkty ve své třídě, má pevnou hliníkovou konstrukci.


Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů slunečník.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . SLUNEČNÍK 3x3m ALU antracit. Vybrat si můžete například z plážových nebo závěsných slunečníků. Plachta na sluneční PARADISE 3x3m. Protect 3x3M premiový výkyvný slunečník s boční tyčí Doppler ZDARMA DÁREK!


Dámský skládací karbonový deštník Mini Dynamic Contrast S. X3m s betonovým podstavcem (Váha podstavce cca 65kg).

Při rychlém jednání sleva. Nákup bez rizika : dní na vrácení. Slunečník Montpellier 3xdoručení domů nebo na prodejnu. Náhradní plachta na slunečník PARADISE rozměru 3xm. Výkyvný slunečník DOPPLER Ravenna 3xm zelený.


Velmi kvalitní, velký slunečník od specialisty na slunečníky firmy Doppler. Rozměr slunečníku je 3x 300 . Pergola 3x3m se zatahovací střechou hliník . Půjčovna slunečníků a párty vybavení, slunečníky 3m - kulaté, slunečníky 3x3m , pivní sety, chlazení na pivo. Tarrington House zahradní slunečník Noreen 3x3m - béžový. Impregnace vééélikého slunečníku ;-) - vloženo do Témata mimo.


Nabízíme kvalitní zahradní slunečníky i slunečníky pro profesionální použití ( gastro slunečníky ). V naší nabídce naleznete slunečníky kovové i dřevěné, klasické . Optimální k teakovému, akátovému i medově zbarvenému . VšeVýhodn u011B VšeVýhodn u011B - Váš prodejce pro výhodný nákup Ke ka u017Edému nákupu automaticky zašleme fakturu Jsme plátcem . Oblíbený moderní dřevěný slunečník italského výrobce Scolaro.

Navíc obal má dole provázek s brzdičkou, takže můžete slunečník zabalit důkladně. Ale nejen to, pouzdro se hodí také na další předměty. Je vybaven kladkou k snadnému ovládání, potahová látka je z polyesteru -200gr. Stojan na slunečník PH zelený. Altán zahradní nůžkový 3x3m.


Hliníkový slunečník Gastro Clip 3xm je ideální pomocník pro gastro využití, odolný povětrnostním vlivům, s impregnací proti špíně a plísni, se spolehlivým . Dřevěná konstrukce a kvalitní polyester . Deštník sloužící jako slunečník lze pomocí polohovacího kloubu uchytit na skládací . Polohovatelný hliníkový slunečník Roma s přenosnou základnou 3x3m od vidaXL. Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky