pondělí 19. února 2018

Motokáry české budějovice

Milujete řev motorů a vůni benzínu? A láká vás jízda, jakou si v běžném provozu dovolit nejde ? Kam na výlety s dětmi po celé České republice za zábavou, poznáním, historií, adrenalinem, sportem i odpočinkem. Budějovice LB Kart parkoviště u výstaviště 3m venkovní. Najděte si ten svůj tip na výlet.


Detailní informace o firmě.

Název objektu: ÚAMK ČR, Profiautoškola. Informace: Motokar Centrum se nachází na severozápadním okraji . V Písku budou opět závodit motokáry. Obchodní centrum Čtyři Dvory Vám nabízí mimořádné místo nejen pro zábavu a volný čas, ale i pro každodenní nákupy. Najdete nás v západní části Českých.


Adrenalin Park Hluboká – to je jen malý . Celkem tedy 6metrů akce, rychlosti a . Olomouc Hanáckého pluku Otevírací doba: po-čt: - hod.

K dispozici rozlehlá hala s přiléhajícím venkovním okruhem (přes zimu uzavřen). RC modely, videoprojekce, výsledky. S podporou Českého olympijského výboru připravil Autoklub ČR pro malé. Premiérově si děti jízdu na motokárách mohly vyzkoušet již v červnu na.


Poradíme Vám, kam vyrazit za sportem. Motokáry lákaly snad všechny rodiny s dětmi a nejen je. Ježdění na motokárách je varianta závodění v autech s jednoduchými čtyřkolovými „vozítky“, kterým se u nás říká. MOTOKÁRY PLZEŇ - TOYOTA DOLÁK V AKCI.


TOYOTA Dolák utkali o pohár nejrychlejšího jezdce na motokárové trati v . Vyberte si ze všech sportovišť na sociální síti pro sportovce - SportCentral. Kategorie Závodní vozy a motokáry na inzertním serveru ANNONCE přináší každý den nové inzeráty na ojeté i nové závodní vozy a motokáry zakoupené v ČR i . Projekt: Podpora účasti společnosti MS KART s. Hledáte šlapací motokára ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Ochranné přilby jsou k zapůjčení na místě. Dopravní hřiště, kde jezdíte mezi značkami na šlapacích motokárách , je ukryté na louce za vesnicí.


Neváhejte a přijďte si k nám zazávodit na motokárách , užít si zábavu nebo jen tak. Vychutnejte si pořádnou dávku adrenalinu, přijeďte si zazávodit do půjčovny motokár ….

Půjčovna motokár na 2metrů dlouhé trati nad Horní Planou s výhledem na Lipno. Adresa: Vltavské nábřeží 10.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky