středa 7. února 2018

Loupaná slunečnicová semínka

Podívejte se, co mohou slunečnicová semínka udělat pro. Vědci tvrdí, že stačí dvě polévkové lžíce slunečnicových semínek denně. Slunečnicová semínka a jejich nutriční hodnoty. Jsou loupaná a jejich použití je velmi univerzální.


Vyrobíte si z nich máslo, mléko nebo třeba sýr. Pěstována je pro svá olejnatá semena, která mají .

Semínka dýňová, slunečnicová , sezamová. Loupaná konopná semínka lze přidat do salátů, pomazánek, do těsta, ale můžete je jíst i . Loupaná slunečnicová semínka dáme na rozpálenou pánev a opražíme - až začnou pukat. Zakapeme sojovou omáčkou a necháme ještě na pánvi chvilku.


Potěšte své chuťové buňky a dopřejte jim loupaná slunečnicová semínka. Jsou skvělým zdrojem proteinu, vlákniny, železa a antioxidantů. Vyloupaná slunečnicová semínka mají všestranné použití - do pečiva, zeleninových či ovocných salátů, do obilných kaší a musli, výborné jsou v jogurtu. Slaná loupaná slunečnicová semínka.


Na poslední akci u mně na chatě mi je někdo přivezl a hrozně mně zaujala.

Kdy naposledy jste si dopřáli slunečnicová semínka ? Pokud si ani nepamatujete, napravte to. Na jednu stranu souhlasíme, že jsou opravdu . Nabízíme semínka loupaná na Slovensku a odrůdy Manitou. Můžete si je dopřát jako zdravou pochoutku, nebo s nimi kouzlit při vaření. Dýňová semena jsou zdrojem zinku, který je důležitý pro imunitní systém.


Je vhodné je před konzumací na několik hodin namočit do hrnku s vodou, čímž se . Jsou malá, plná živin, křupavá a enormně chutná. To jsou BIO slunečnicová semínka. Tak jak se zrodila, tak byla . Představují vynikající zdroj vlákniny a proteinů.


Složení: loupaná semena slunečnice. Výrobek může obsahovat stopy sezamu, soji, . Naprostá většina bio slunečnicového semínka na českém trhu pochází z Číny. Proto máme velkou radost, že máme v našem sortimentu lokální semínka.


Jak jíst slunečnicová semínka. Jíst slunečnicová semínka je snadné - jen objedete jazykem křupavou, slanou slupku, rozlousknete ji mezi zuby, vyplivnete a pak . Zásobte se a pořiďte si levné 3kg balení slunečnicových semínek v RAW kvalitě.

Samozřejmostí je, že jsou loupaná a můžete je ihned po přijetí všechna sníst.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky