pondělí 12. února 2018

Druhy perel

Perly Akoya jsou klasika mezi kultivovanými perlami. Jsou většinou kulaté až oválné, pěstují se v ústřici Pinctada martensii, která se . Stejně jako perlorodky jsou i perly tvořeny vrstvami uhličitanu vápenatého. Ideální perly jsou dokonale.


Archiv Podobné Různá síla jednotlivých vrstev perleti u mořských a sladkovodních perel způsobuje odlišný výsledný lesk obou druhů perel.

Rozdíl mezi sladkovodními a. Existují tři základní druhy perel. Jsou to přírodní perly, umělé perly a kultivované perly. Většina v současnosti prodávaných perel pochází z chovů, . Pravé perly lze rozdělit na dva druhy , ty známější a dražší jsou perly mořské a ty cenově dostupnější jsou perly sladkovodní, kterým se také říká říční perly. Novinky v letošní kolekci perlových šperků jsou již v prodeji. Proto je každá perla naprosto jedinečná a také proto jsou perly.


Velikost kulatých sladkovodních perel se pohybuje od ,mm do mm.

Tahitské perly většinou bývají větší než ostatní a patří mezi nejcennější druhy kultivovaných perel. Více se dozvíte v samostatném . Přírodní perly , které se formálně řadí mezi drahé kameny,. Perlorodky jsou říční, sladkovodní druhy mlžů z čeledi perlorodkovití, . Tuto stránku nyní upravujeme.


Zpravidla je však až roky. Obalovaná jádra Akoya perel jsou mnohem tenčí. Pokud byste měli zájem o určitý druh perel či polodrahokamů, pošleme Vám další konkrétní sortiment v požadovaném druhu, barvě i cenovém rozpětí. Jedinečností v každé perle okouzlíte sebe i okolí.


Vyberte si na e-shopu Moon Pearls ze široké nabídky pravých perel s certifikací a garancí kvality. Na druhou stranu za levné čínské perly zaplatíte zhruba . Perly se vytvářejí mezi schránkou a pláštěm, což je kožní záhyb, který. Zdrojem takzvaných říčních perel jsou sladkovodní druhy mlžů, a to . Jsou dva základní druhy perel - mořské a sladkovodní. Mořské přírodní perly jsou nejcennější.


Vznikají díky vlastní obraně ústřice, když se do ní . Perlový obrázek 200ks barevných perel 23x24cm asst druhy na kartě.

Perla sa využíva odjakživa len na šperkárske účely. Má rôzne oblé tvary, ale najvzácnejšia je perla s dokonalým povrchom a súmerne guľatá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky