pondělí 26. února 2018

Aqualand moravia tobogány

Tam, zpátky, tam a zase zpátky! Archiv Už jste se sklouzli na našich dvou venkovních tobogánech Abyss a Boomerango ? Aqualand Moravia každoročně během letní sezóny poskytuje návštěvníkům . Také nesnášíte fronty a nejraději byste všechny čekající návštěvníky před Vámi ve frontě přeskočili? Soukromé ježdění na tobogánu i se snídaní?

Další věc, která docela vadí, je, že se neustále v hale s tobogány. Pokud se vám video líbilo, můžete ho SDÍLET, dát mu PALEC NAHORU anebo ODEBÍRAT celý kanál a mít. Nekonečná jízda v Aqualandu Moravia začíná! Ale hormony štěstí se vám v Aqualandu Moravia v Pasohlávkách do žil vyplaví stejnou rychlostí, jakou posvištíte po toboganu.


Plánuje pro ně postavit unikátní tobogán a vytvoří přitom žádaná pracovní . V Pasohlávkách najdete nejmodernější aquapark v České republice - bazénů, tobogánů , saun a procedur. K tomu kryokomora, římské lázně a .

Hodnocená nabídka: Celodenní jarní vstupy do Aqualandu Moravia. Podlaha prakticky všude pekelně klouže, pod tobogány se tvoří louže . V Aqualandu Moravia se můžete těšit na řadu adrenalinových tobogánů , skluzavek, atrakcí pro děti každého věku. Máme tobogánů a skluzavky s délkou více než km.


Pasohlávky – O štěstí můžou mluvit lidé, kteří o víkendu zaparkují u nového Aqualandu Moravia v Pasohlávkách na Brněnsku. BAZÉNŮ, TOBOGÁNŮ A SKLUZAVEK, SAUN A PROCEDUR. Hneď takto z kraja musím povedať, že Moravia si zaslúži nálepku. Tobogány sú odstupňované nielen množstvom zákrut, ich sklonom, ale aj . Hodnotená ponuka: Celodenný vstup do Aqualandu Moravia.


Je to tam velké, nové, některé tobogány unikátní (třeba ten U WAVE), docela levné oproti . Včera jsem si vyzkoušel tobogány po tmě a byl to teda zážitek, místy vůbec nebylo vidět kam jedu . Kouzelné léto v Aqualandu Moravia. Venkovní gigantické tobogány Abyss a . Některé tobogany vedou mimo budovu, a tak nabízejí krásný výhled . Během léta jsou dostupné nejen vnitřní tobogány a prostory, ale především dva .

Na starší a odvážnější jedince tu pak čekají tobogány , které Vám pořádně . Vás tobogánů , bazénů . Obří tobogán Abyss, naše největší pýcha, je vůbec první v celé Evropě,“ říká Gerhard Walter, provozní ředitel Aqualandu Moravia. Součástí aquaparku je bazénů, tobogánů. Za cenu jedné vstupenky si mohou tobogány v Aqualandu Moravia nyní užít až osoby. Akční nabídka platí pro rodiny s dětmi, přátele nebo .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky