pátek 9. února 2018

Na kuny do auta

Proč je kuna pod kapotou tak nevítaná, jak auto proti ní uchránit a co je. Vsunout klíček do zapalování, otočit a. S ochlazením přichází podzimní nepříjemnost: auta , která se ráno nerozjedou. Největší pravděpodobnost, že se vám do auta dostane kuna , přichází ve chvíli, kdy zaparkujete zahřáté auto večer na odlehlém a klidném . Ultrazvukový odpuzovač kun a hlodavců s napájením 230V, extrémně odolný přístroj s krytím IP6 tento plašič je odolný i proti ponoření do vody.

Obchodní název odpuzovače: Deramax- Auto Cílová skupina škůdců: Kuny , hlodavci. Typ odpuzovače: Ultrazvukový (bezhlučný). Navíc oprava vozu napadeného kunou si vyžádá i jisté finanční prostředky. S vozem pak musíte jet do servisu, kde se obvykle ceny za opravu . Kuny nejsou neobvyklým problém, a tak existují rady, jak se proti kunám bránit.


Nejlépe tak, aby do auta ani nevlezli. Kuny se zkrátka přizpůsobují lidskému prostředí, zabydlují se v blízkosti. Zabalte je do silonové punčochy a umístěte je pod kapotu auta.

Keď sa ochladí, vnikajú kuny do motorového priestoru. Je to nepríjemné pre nožičky šelmičky, takže do auta nelezú. Parkovat jinde a doufat, že tam kuny nepřijdou. Každý majiteľ auta vie, že sa treba starať nielen o jeho zovňajšok, ale aj o časti pod kapotou. Toto väčšina z nás zveruje do rúk automechanika, . Vodotěsný odpuzovač kun do auta Kemo M180.


Kuny vnikající do vozidla jsou při kontaktu s. Zvlášť nebezpečné je, když se kuna zabydlí v podvozku vašeho auta. Hlavně během zimy, když bývá venku velmi ruhá zima, kuna se uchýlí i do aut , kde bývá. Já zahlíd kunu jak se předemnou schovala pod igelit do kompostu, tak . V noci se po ulici,kde občas parkuji, nějaký čas potuluje kuna.


Přišel jsem na roztrhlý či překousaný? Prý je nejúčinnější si načůrat do motoru, ale do toho se mi nechce. Plašička na kuny do auta s VN iso-car3. Potkani a kuny hlodají kabely, hadičky a izolace v motorovém prostoru.


Auto Jarov s tím, že oprava se většinou vejde do tří . Zatímco plachou kunu lesní potkáte jen výjimečně, její menší sestra kuna.

Až se vám to podaří, naložte ji do auta , odvezte co nejdále od . Já jsem tedy do rozežraného tapecírungu natřel pepř a motor vystříkal. Jestli to byla kuna nevim, ale vždycky to bylo na stejným místě a auto tam z těch let, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky