středa 14. února 2018

Nadrze na vodu bazos

Použita pouze 1x, 1stav-viz foto. Možnosť zabezpečiť aj dovoz Tel. Nádrže pre domáce aj profesionálne použitie sú ideálne na aplikáciu. Vyhledávání slova nádrž na vodu , v našem bazaru.


Kvalitné Plastové samonosné - nádrže na vodu ,žumpy,vodomerné šachty , skruže. Vyrobené s kvalitného nemeckého polypropylénu Rochling ,dodávané s.

Prebytocna voda bude odvedena do kanalizacie. Ideální jako nádrž na zalévání, nebo možno vyjmout z rámu a zakopat jako akumulační nebo rezervoar na vodu ,. Nádrže na vodu 800L, tepelně izolované (hliníkové jádro v laminátovém obalu). Nádrže jsou vhodné zejména pro venkovní použití, jako zásobník vody na . Zájem o vyčištěné IBC kontejnery, využívané většinou jako nádrže pro závlahovou vodu , v poslední době výrazně roste. Objevuje se také větší množství. Plastová nádrž na dešťovou vodu RHIN 5l zelená.


Zahrádkáři používají průmyslové kontejnery jako nádrže na vodu. Kategórie zavlažovacia technika bazár - zobrazuje inzeráty z kategórie zavlažovacia technika,.

LITROV-MOŽNOST DOVOZU NADRŽE SU PO 1. Predam automaticke zavlazovacky na PET flasu, ktore len naplnite vodou a mate pokoj s . Pridajte si na bazár inzererát úplne ZADARMO do katetórie Nádrže a žumpy. Na taký účel ponúkam nové alebo s novou bublinou). Sú vhodné na zavlažovanie záhrad a úžitkovu vodu (zalievanie, splachovanie, pranie). Akumulační nádoby představují zvýšené pohodlí při vytápění vašeho domu.


Slouží jako zásobníky přebytečného tepla, které využíváte bez nutnosti . Tlakové nádoby slúžia ako zásobníky čerpanej vody pre domáce vodárne, priemyselné čerpacie stanice a pod. Môžu byť priradené ku všetkým typom čerpadiel, . Medzi nové trendy súčastnosti patrí hospodárenie s dažďovými vodami. Jímky nemusia byť obetónované!


Hmotnosť: kg - Pre akumuláciu vykurovacej a chladiacej vody - S dodatkovou teplovýmennou. Typ VLR pre kurenie, VLC pre teplú úžitkovú vodu a VLT pre solárne systémy. Akumulačné nádrže - Cenníky akumulačných nádrží a izolácie pre 3až.


Produkty nájdete v rôznych prevedeniach a veľkostiach. Nájdete tu aj sudy na vodu , . Zdrojom tepla pre akumulačnú nádrž má byť v lete fototermika, . Vieš o niečom zaujímavom o čom by mali vedieť aj ostatní?

Vyrobíme a dodáme plastové jímky, septiky a bazény. Rychlé dodání, rozvoz po celé ČR. Objednávejte na našem webu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky