středa 10. září 2014

Al ko combi care 38 e comfort

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Určen pro velké plochy cca 8m2. Kromě pravidelného mulčování by měly být travnaté plochy vždy na začátku jara a .

Vždy správná pracovní hloubka:Jedním pohybem ruky lze pracovní hloubku nastavit do jedné z pěti poloh. Vertikutátor je vhodný pro použití na větších. Důležité, jelikož se nože mohou při vertikutaci dotýkat . Elektrická trávní fréza AL - KO Comfort E Combi Care : doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Al - Ko Combi Care E Comfort elektrický vertikutátor vrátane koša je prístroj 3v: Frézovanie, prevzdušňovanie a zbieranie. Výmena valcov je možná bez . Výměna válců je možná bez použití .

Funkcia 3vumožňuje frézovanie, prevzdušňovanie a zbieranie. Výškově nastavitelná rukojeť zaručuje práci bez . Hloubka vertikutace je regulována v. Lehký, tichý a ekologický – ideální pro středně velké plochy Ergonomicky tvarované držadlo pro pohodlnou práci Komfortní pětistupňové nastavení. Funkce 3v1: Frézování, provzdušňování a sbírání. Tento výrobek najdete v kategorii Zahrada a podkategorii . Díky nízké hmotnosti a obratnosti se nejlépe. AL - KO Combi Care E Comfort představuje ideálního pomocníka při péči o Vaší zahradu.


Větší elektrický vertikutátor s vyměnnými nástroji pro vertikutaci a pročesání trávníku. Vhodný pro plochy do 8m2. AL-KO COMFORT E COMBI CARE - elektrická travní fréza. Technické údaje: Pro travní plochy do: 8m2 . Výrobce AL-KO, prodej v sekci . Elektrický vertikutátor AL - KO E Combi Care Comfort je dostatočne široký pre frézovanie a prevzdušňovanie stredných a väčších trávnatých plôch.


Free delivery on eligible orders of £or more. Function: Frézovanie, prevzdušňovanie a zberanie. Frézovací a prevzdušňovací valec, vrátane zberného vaku v balení.

Fréza travní elektrická AL - KO „ Combi Care E Comfort ” platné do: 18.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky