pondělí 22. září 2014

Horolezecká stěna

Naše lezecká stěna se svou velikostí řadí mezi největší horolezecké stěny v ČR. Nabízí velmi příjemných 6mlezeckého (horolezeckého) prostoru pro lezení . Lezecké centrum SmíchOFF . Vážení návštěvníci areálu Gutovka ,milí horolezci. Je to především o vzájemné pomoci, pohodě a kamarádství bez ohledu na . Sportcentrum ČVUT Pdo Juliskou nabízí široké veřejnosti možnost lezení na horolezecké a boulderingové stěně.

LEZECKÁ STĚNA (18m) a KOMÍNY (35m) - jsou tu kdykoli v otevírací době pro návštěvníky-lezce, ovládající základní lezecké dovednosti tj. Umělá stěna je sportovní zařízení sloužící k tréninku skalního lezení ( horolezectví ). Umožňuje výcvik lezeckých technik, rozvoj specifických svalových skupin . Největší horolezecká stěna v karlovarském kraji, máme přes 5mlezení na kolmých, převislých a stropních profilech. Svou komplexností, velikostí a kvalitou je naše horolezecká stěna jediná svého druhu v celém Pardubickém kraji.


Stoupat k výšinám s námi můžete každý den . INFORMACE O LEZECKÉ STĚNĚ A PŘIHLÁŠENÍ DO KROUŽKŮ LEZENÍ. Na vnitřní stěně najdete cest.

Venkovní areál nabízející stěnu a sloup má celkem cest. Myslíte si, že máte opravdu vytříbený cit pro rovnováhu a brilantní techniku nohou ? Věřte tomu, že se ještě máte hodně co učit. Naleznete tu skvělou stěnu na . Horolezecká stěna v měsíci . Výška téměř metrů nabízí lezcům zcela jedinečné podmínky pro lezení.


Umělá horolezecká stěna Jičín se nachází v tělocvičně ZŠ na Poděbradově ulici v Jičíně. Charakteristika horolezecké stěny. Pokud máte platnou permanentku, neplatíte už další sazby. V uvedeném čase bude zpravidla v sokolovně přítomna obsluha stěny, nebo se dostaví do min od zavolání. Prostor Letňany - posezení, horolezecká stěna boulder, jóga, ping pong a další aktivity pro volný čas.


Flash Wall je lezecká stěna pro všechny lezce z Olomouce a okolí. Zobrazit ve vyhledávání navigaci. Od samého počátku ji provozuje horolezecký . Vítáme Vás na stránkách horolezeckého oddílu TJ Spartak Vrchlabí.


Chceš si zařídit Alpenverein?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky