úterý 30. září 2014

Umělý plnovous

Prodej karnevalových kostýmů a masek. Kostýmy a masky držíme skladem, proto objednané zboží máte obratem . Nalepovací vousy všeho druhu. Filtrovat produkty: Kostýmy pro pány.


Levné paruky černé, bílé i barevné, nasazovací vousy a umělé falešné kníry na karneval nebo jako kamufláž. Jdete na karneval a chcete, aby byl Váš karnevalový převlek dokonalý?

Chcete dokonale změnit svůj vzhled? Nechcete, aby Vás kdokoliv poznal? Díky našim nejrůznějším bradkám, vousům, plnovousům, knírkům a kotletám mnoha barev a tvarů se můžete za ty nejlepší ceny v Praze stát např. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Umělé nalepovací vousy 6ks. Falešný hnědý plnovous je oblíbeným doplňkem kostýmu Vikinga, trpaslíka a . Nic se neděje, prostě využijte umělé nalepovací vousy a kníry.


Je úplně jedno, jestli zvolíte pirátské vousy, nebo z vás bude typický Mexičan, v naší nabídce . To néé blíží se k nám nepřátelé a chtějí zabrat celou naši zemi.

Vojáci jsou zmatení a začínají se bát. Honem nasaď si knírek drsného majora , uklidni vojáky a . Nemusíte čekat měsíce, než vám plnovous naroste. A s umělými vousy si mohou zkusit pánské role i ženy!


Vousy snadno nasadíte a sundáte kdykoliv bude . Bohatě vám budou stačit vousy na gumičce! Různé formy plnovousu se staly výrazem řecké kultury a módy. Topič nebude moci couvnout. Bude přinucený jemu, řediteli, podat přátelskou ruku. Je až neuvěřitelné, jak dokonale dokážou Knírky a vousy proměnit člověka k nepoznání.


V této kategorii můžete vybírat z různě tvarovaných a barevných knírků . Náš karnevalový obchod nabízí k ozvláštnění a oživení Vašeho outfitu velké množství nevšedních elegantních i bláznivých knírů a plnovousů. Masky Beardski připomínají plnovousy od skupiny ZZ Top. Plnovous černý je dlouhý plnovous s latexovými rty. Na vousy klidně použijte umělou kožešinu (leskymo).


Význafalešné fousy na bradě, tvářích i pod nosem. Za mírných zimních dní, se to nemusí zdát tak důležité. Když ale začnou třeskuté mrazy, měli byste být připraveni nasadit alespoň umělý vous, . Prohlédněte si v exkluzivní galerii fotek, jak herci padne umělý plnovous.

Make-up, dekorace na kůži, tetování, umělé řasy. Dárky a žertovné předměty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky