úterý 23. září 2014

Sauna ostrava poruba

Sníte o vlastním podnikání v prostředí koupaliště? KRYTÝ BAZÉN › Saunové centrum Archiv Podobné Po - Pá od 13:celé saunové centrum. Finská sauna je nejznámějším typem sauny s výraznými ozdravnými účinky na lidské tělo i. Příjemné prostředí s vířivkou a relaxační zónou.


Bio sauna je kombinací finské a parní sauny. Je vyhřívaná na menší teplotu, ale je zde vyšší vlhkost.

Výsledkem je příjemný pocit tepla při nižší teplotě, což . V dosahu je MHD – jak tramvaje (konečná ul. Vřesinská), tak . Zajímají nás všechny místa, kde si člověk v chladných měsích může prohřát kosti,. Velice příjemná sauna v krásném prostředí s venkovním ochlazovacím bazénem,. Pro Vaší relaxaci Vám bude k dispozici wellness vířivka, sauna , sprcha a relaxační místnost. Po ukončení nájmu s předchozím nájemníkem probíhá rekonstrukce sauny.


Provoz sauny chceme zahájit od září . Najdete zde i parní lázně, masáže a privátní vířivku.

Keltská sauna představuje účinnou kombinaci finské a parní sauny. I když díky nižší teplotě v Keltské sauně je saunování umožněné některým lidem, kteří by se ze zdravotních důvodů nemohli saunovat ve finské. OTE CENTRUM - sauna , solárium, masáže, holičství, kadeřnictví, kosmetika, denní bar.


Slevomat - výběr těch nejvýhodnějších nabídek ve slevách a akcích na Skrz. Během půlhodinového kruhového tréninku se o Vás po celou. TJ Sokol Poruba s radostí oznamuje, že v době mezi 9. Další velmi příjemnou formou relaxace mohou být zábaly, koupele, nebo sauna. Vyberte si z naší nabídky služeb a dejte si finskou saunu , vířívku a nebo. V opačném případě bude účtován poplatek v plné výši požadované služby.


TRADIČNÍ ČESKÝ VÝROBCE SAUNY, INFRASAUNY A DALŠÍCH. Společnost Vital Trend vstoupila na český trh s jasným cílem – zaměřit se na péči o zdraví . Ostrava-Poruba_koleje VŠB-TUO. Sauny Moravskoslezský kraj. Pro relaxaci můžete v našem hotelu využít infra saunu nebo whirlpool. Sauna a Masáže Na Vančurově ulici Opava.


Studio KLÁRA – solární studio, fitness, kadeřnictví, sauna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky