čtvrtek 18. září 2014

Plastia nové veselí

Výrobce plastových samozavlažovacích květináčů, truhlíků, konviček, rozprašovačů, hrabel na sníh a dalšího příslušenství. Skládejte, sázejte, hrajte si! Novinka pro všechny tvořivé.


Nové barvy a úspěchy vemikompostéru Urbalive. Komponenty a výrobky z plastických hmot.

Zabýváme se návrhy a tvorbou širokého sortimentu plastového zboží pro domov a . Jsme česká rodinná firma z Nového Veselí. Už přes let vyrábíme poctivé samozavlažovací i klasické. Vyrábíme samozavlažovací truhlíky, květináče a plastové nádoby SIESTA, květináče pro pěstování orchidejí, misky pod květináč, držáky květináčů a truhlíků , . Plastové samozavlažovací květináče . Máme několik skladů po okolí.


Nové Veselí - Skladovou halu dokončuje novoveselská firma Plastia.

Chceme ale sjednotit celou skladovou . Na spolupráci s renomovanými, ale i začínajícími designéry vsadili Lenka a Stanislav Novotní se svou firmou Plastia. Jejich plastové zahradní i bytové potřeby . Majitelé firmy se ale nebojí ani nových produktů. Třeba vermikompostér vyvážejí do. Společnost Plastia v současné době zaměstnává zaměstnanců a vyváží produkty do zemí světa. Obchodního rejstříku - majitelé,.


Aktuální i úplný výpis firmy PLASTIA s. Nabídky volných pracovních míst PLASTIA s. Naše jednotka na místě provedla . Novém Veselí , jednalo se o firmu Plastia. Množství: Přihlaste se pro přístup do seznamu zboží. Pro napsání recenze musíte být přihlášen. Umíte si propočítat náklady?


Domluvíte se anglicky a hledáte novou práci? Do svého týmu hledáme posilu pro oddělení .

Obsluha strojů na výrobu a zpracování . After completion, the building will be used for production and warehousing, including shipping facilities, for the . Vyrábame samozavlažovacie hrantíky, kvetináče a plastové nádoby SIESTA, kvetináče pre pestovanie orchideí, interiérové samozavlažovacie . Výroba vstřikovacích a vyfukovacích forem, výroba plastových výrobků pro dům a zahradu - květináče, konvičky, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky