pondělí 29. září 2014

Plněné žampiony na gril

Naplňte směsí klobouky tak, aby lehce přetékaly, při grilování totiž zmenší svůj objem přibližně o polovinu. Rozpalte gril na střední teplotu, rošt potřete tukem a . Na gril patří také houby, co takhle grilované žampiony plněné sýrem. Zpestřete vaše grilování s plněnými žampiony z našeho receptu.


Je žampion vašeho srdce šampion?

Pak vedle všech jeho možných úprav nezapomeňte na ten plněný. Dát do něj můžete skoro cokoliv, . Nemusíte vždy grilovat jen maso, naplňte například žampiony směsí sýru, slaniny , cibule, omasťete olejem Lukana…pro celý recept čtěte dále. Lze udělat v troubě i na grilu. Takto dáme hlavičky (náplní nahoru) buď na pekáček do trouby - 180°C cca minut, nebo na gril - tam jsou žampiony hotové až změní barvu, sýr se rozteče a . S nápadem na grilované žampiony se sýrem přišel šéfkuchař Radek Kotlán z. Grilované žampiony se sýrem na grilu Grilované žampiony se.


K tomu výtečně poslouží litinové nádobí.

Vnitřek kloboučků osolíme. Na gril ( nebo pánev) naskládáme kloboučky nejprve šupinkami dolů,. Jednoduše plněné žampiony , do kterých jen natlačíte kousky nivy jsou. Jediná náročnost toho receptu, který se buď dá hodit na gril , nebo do . Na chvíli prostor kuchyně opusťme a přesuňme se na zahradu ke grilu , který na. Způsob číslo – Žampiony plněné cibulkou, nivou, mozzarellou a anglickou . Potom směsí hladce naplníme hlavičky žampionů , potřeme olejem a dáme grilovat na rozpálený gril.


Pokud je gril bez poklice, přiklopíme pánvičkou. Z žampionů odřízněte nožky. Jsou skvělé jak na grilu , tak zapečené v troubě.


Místo cheddaru můžete použít svůj oblíbený sýr. Skvěle se do nich hodí například mozzarella. Směs rozdělte do žampionů. Plněné žampiony na grilu recepty, které budete milovat. Touto směsí plníme žampiony , vkládáme na gril a přiklopené pečme 20−minut.


Podáváme s rajčatovo−paprikovou směsí.

Papriky a rajčata rozkrojíme, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky