čtvrtek 25. září 2014

Cena zrcadla m2

Naše společnost TM SKLO Praha se zabývá výrobou a montáží zrcadel. Dodáváme zrcadla – mm,. Ceník výrobků a prací platný od 1. Drátosklo, mm, 71- Kč. Zajímají vás naše ceny řezaného skla?


Ceny jsou uvedeny bez DPH a platí pouze pro řezané sklo.

Vrtání otvorů do skel a zrcadel. ZRCADLA ŠEDÁ, BRONZOVÁ A ZELENÁ. Výpočet cen řezaných a broušených skel. Zadejte rozměr zaokrouhlený nahoru na celé cm. U nadrozměrných a hmotnějších skel ověřte vyrobitelnost a cenu.


Archiv Zabýváme se výrobou interiérových zrcadel. Našim cílem je individuální přístup k zákazníkovy. Zrcadla vyrábíme zpravidla na míru.


Reference, kvalitní zrcadla a odborná montáž, krátké dodací termíny.

Sada na upevnění zrcadla do m2. Jednoduchá montáž, vysoká spolehlivost a možnost výškové korekce polohy zrcadla. Tabulové sklo na skleníky, zrcadla na míru, ornamentní skla, tmely a silikony.


Ceníky výrobků a prací platné od 11. Zakázková výroba zrcadel v dřevěných rámech. Lepená skla , čirý float, satinato(matelux), zrcadla - max. Antických zrcadel - stříbrná -Specchi nel Tempo ks.


Nabízíme podlahy, podlahářství, vinylové podlahy, plovoucí podlahy, PVC, vinylové koupelny, koberce, dveře, montáž dveří, nábytek a . SAPHO ZS1- úchyt k zrcadlům. Běžná cena s DPH: Kč (€). CENA bez DPH bez DPH bez DPH. Původní cena , hmotnost, cena bez DPH, cena vč.


Ceny s DPH jsou zaokrouhleny na celé Kč, při fakturaci se vychází z. TMS TMS Prisma Horizontale zrcadlo s osvětlením 80xcTechnické. Sklenářství NONSTOP výroba izolačních skel a patentovaného produktu GLASSPLATE, lepení zrcadel , vitráží, akvárií. Skladem je přes 1druhů skel a zrcadel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky