úterý 23. září 2014

Rekultivace zahrady

Partnerem sekce je Vladeko - zahradní pergoly do každé zahrady. Rozhodli jste se pro rekultivace staré přerostlé zahrady ? Pak vás čeká spousta práce a také odvoz velkého množství biologického odpadu. Rekultivace zahrady , první krok k vysněnému pozemku. Křoviny, nálety, travní drny, vysoká tráva, plevele.


Přesně tak to vypadá na pozemku, který nebyl dlouhá.

Realizace zahrady u rodinného domu v Kladně. Po rekultivaci půdní skrývky byly založeny záhony, kamenné chodníčky, vysazeny Túje a okrasné rostliny. Zabýváme se návrhy, zakládáním a údržbou veřejné zeleně, zahrad i parků, dětských hřišť a ploch pro sport a tělovýchovu. Nabízíme kompletní zahradnický . Pohled na neudržovanou zahradu , park či vnitroblok Vás se Vám už nelíbí a chcete ho změnit?


Pomůžeme Vám s jejich rekultivací. Trvalá smluvní údržba nově založených a stávajících výsadeb. Jan Kopřiva a Tomáš Belinger diváků ukáží jak obnovit zanedbanou zahradu. Kultivace území na Praze 3.

Oblast dotačního záměru: Oblast životního . Mimo lesnickou činnost jsou předmětem podnikatelské činnosti biologické rekultivace , údržba zeleně, výsadby, zahradní a parkové úpravy, výroba a montáž . Nadace logodf DMS pantone t-mobile-logo praha prahaapss mpsv wedos logo acp cargogroup-logo-cargoprague logo zapojim . Rádi bychom se v duchu aktivit původního osídlení pokusili o rekultivaci pozemku a znovu zúrodnění půdy, která po staletí sloužila zemědělství a to zejména . Od června se členové spolku scházeli v pravidelných intervalech každé pondělí na zahradě Arnoldovy vily s cílem ji rekultivovat. Dalším typem námi nabízené údržby zahrady je tzv. Jedná se o obnovu přestárlé zeleně ve Vaší zahradě. Ale raději to ještě chvíli zkuste vydržet. Teprve až teploty stoupnou výrazněji nad nulu a půda rozmrzne, můžete se pustit do rekultivace.


Město získalo dotaci na velkorysou rekultivaci a zkrášlení zahrady Základní umělecké školy. V rámci projektu dojde k regeneraci zeleně zahrady u Základní . Dětský domov a Školní jídelna, Havířov - Podlesí. Modelace svahu traktorbagrem.


Návrhy, realizace a údržba zahrad a zeleně. Zahradnické služby a arboristika. Hustopeče, Havlíčkova E6mapa. Péče o domácnost, zahrady , kanceláře a firemní a veřejné. ZT: - technické rekultivace , rekultivace náhradních pozemků za pozemky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky