pondělí 15. září 2014

Konstrukce na skluzavku

Prodám - KONSTRUKCE na skluzavku a houpačky DŘEVĚNÉ HŘIŠTĚ, lokalita České Budějovice. DALŠÍ DETAILY VELIKOST: 98. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů skluzavka.


Nebo zadejte inzerát zdarma a. Skluzavka vlnitá s kovovou konstrukcí m - Nová.

Dětská vodní skluzavka Dohany plastová žlutá. Zahradní domeček se skluzavkou a tunelem. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt konstrukce na skluzavku.


Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte v hledaném slově překlepy. Vybrat si lze z různých variant konstrukce věže, nejčastěji se skluzavkou , k nimž se nabízí další příslušenství.

Pevná konstrukce určená k připevnění skluzavky. Konstrukci je možné dodat . AntonieEmma spojka na skluzavku SLFaber. Tato spojka slouží k propojení dvou skluzavek.


Masivní konstrukce zaručuje . Nerezová skluzavka pro připojení k dětské hrací sestavě s výškou nástupní plošiny m. Ahoj maminky,chtěla bych pořídit venkovní skluzavku nebo metry. No a dřevěná konstrukce pro skluzavku resp. Tuto nerezovou skluzavku pro výšku konstrukce m lze připojit k většině dětských hracích sestav s výškou podesty m. K přišroubování skluzavky ke konstrukci použijte spojovací materiál s ohledem na materiál u něhož je konstrukce vyrobena. Pro otvor průměru mm použijte . Jednoduché dřevěné konstrukce tvoří hrací věže, pískoviště, skluzavka , houpačky, prolézačky a další prvky pro dětská hřiště, které sami velmi snadno sestavíte.


Výroba lehkých kovových konstrukcí , skluzavek a tobogánů. Dokážeme vyrobit náročné kovové konstrukce, nebojíme se odvážných projektů a máme už . Děkujeme Vám, že jste si vybrali naši skluzavku a věříme, že s ní budete spokojeni. Stojan skluzavek je jednoduchá trámová konstrukce se schůdky, zábradlím a podestou sloužící jako základna pro vaši skluzavku , dodávána pro snadný převoz .

Pro starší děti jsou vhodné skluzavky jako např. Je tvořena jednoduchou dřevěnou konstrukcí , jejíž součástí je i skluzavka. Nosná konstrukce skluzavky je vyrobena z lepených hranolů 1x 1mm. Toto řešení zajišťuje maximální možnou ochranu proti vzniku prasklin, které jsou . Dvě houpačky v limetkové barvě jsou sladěny se skluzavkou ve stejné barvě a šedou konstrukcí.


Pevnost konstrukce je zaručena trámy o rozměrech 7cm x 7cm. Přejít na ověření bezpečnosti konstrukce vodní skluzavky - Součástí ověření bezpečnosti konstrukce vodní skluzavky je kontrola veškerých .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky