pátek 19. září 2014

Sklopec na kunu návod

Průchozí sklopec na kunu ,po sešlápnutí nášlapné desky se odjistí sklapovací zařízení. Návnadu dávám mezi dvojité . Pozinkovaný sklopec na kunu , kočku, tchoře, lasičku o rozměru 102x26xcm. Návod , kleště na manipulaci, rukavice, speciální granulovanou návnadu, . Dobrý večer šlo by poslat návod na výrobu sklopce na kunu ?

Sklopec - stalo se Vám to někdy? Jak-nastrazit-sklopec-c67_0_1. Archiv SKLOPCE - SKLOPNÉ PASTI NA KUNU - NÁVOD K POUŽITÍ Je možné že budete kunu odpuzovat ultrazvukovým odpuzovačem nebo pachovým odpuzovačem . S kunou jsem na chatě bojovala dlouho, až jsem dostala návod a zbavila se jí natrvalo. A na jakou návnadu kuny do sklopce vlezly? Návod na nastražení sklopce na kuny - hunting basket.


Ahoj, tady tenhle pán vyrábí různé klece sklopce a má s tím zkušenosti a má to opravdu zmáklí. Dělá to už celkem dlouho a má vyzkoušený věci které v tom .

Rodinná firma SPECIÁL FM Vám nabízí účinné, kvalitní sklopce na odchyt potkana , sklopce na odchyt kuny , tchoře, lasičky a potkana, sklopce na odchyt kuny , . Nebo alespoň schéma na tu klec nebo na . Video návod na nastražení sklopce na kuny , tchoře a kočky: Protože někteří zákazníci mají problém s nastražením tohoto typu sklopce , nabízíme jim video . Velká sklopná past na kunu - sklopec na kunu , kočku, potkana nebo lišku. Pro snadnější manipulaci vybaven rukojetí. Všechny díly sklopce pozinkovány pro dlouhodobou životnost.


Prosím o radu ,jak se zbavit -vyhnat ,zatím z neobývané půdy Kunu (lasičku). Chytil jsem do sklopce tři (neodolají sušené švestce), ale po . Prodám nový nepoužitý pozinkovaný sklopec či past na kuny ,potkány,kočky a jiné. Délka klece je standartně 100cm. V2Š18cm a oka sítě 25x25mm,síla drátu.


Dobrý den, kuna se u nás trávit nesmí, proto tu nemůžu psát žádné návody jak se. Profi sklopec 130x34xse dvěma vstupy - Na lišky, kuny , vydry, nutrie. Podělte se prosím s ostatními se svými zkušenostmi při stavbě sklopců a. Past se sklopcem o délce 1cm.


Pokud koupíte sklopec - okamžitě zkontrolovat že je skutečně funkční - a kuny do něj nejprve musíte naučit chodit, viz předchozí vlákna.

V tomto nám pomůže tento sklopec chytání lišek a jezevců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky